Dinosaur

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

DINOSAURER[rediger]

en dinosaur er en mystisk skapning. noen sier at det er store FEITE øgler mens andre sier at det er store DIGRE kyllinger, men alle vet at det er en slags brunost med STOR rumpe, og den spiser Lego klosser med syltetøy vert sekund.

DIET[rediger]

dinosaurer spiser mye mer en bare Lego klosser med syltetøy. Den kan også spise seg selv og andre dinosaurer, dette kaller vi brunostolisme. Men noen dinosaurer spiser bare planter med hamburgere på seg. Hamburgere var en veldig viktig siden da kunne de planteeterne skyte laser ut av nesa, og beskytte seg selv mot kjøtteterne som spiste ost og brunost.

HISTORIE[rediger]

Dinosaurene dukket opp for 99999999999-ost år siden og det var da BIG OST startet. Dinosaurene er egentlige aliens men de ble slengt ut i verdensrommet av en katt-nado så landet de på jorda og begynte og eksplodere (på grunn av BIG OST). Alle bittene sprede seg og ble til iskrem, og så utviklet iskremen seg til elefanter og dinosaurer. I 1919 ble det funnet fossiler av brunost, flyvende poteter og pingviner og til slutt i 68776876538768464385 ble det funnet dinosaurer. mange har hatt lyst til og skape dinosaurer og i jurassic park klarte man det. De fant en mygg inni en iphone x men plutselig ble strømmen kuttet, og flaske-raptorene drepte nesten alle menneskene med og sprute vann på dem (ikke spør meg hvordan).

DINOSAUR TYPER[rediger]

Det fins mange dinosaurer, her har vi noen av dem med forklaring:

.flaske-raptor=en skapning med vann flaske som hode. .tyrannosaurus kjeks=en Trex laget av kjeks. .tricera-POP!=en triceratops som eksploderer. .stegomaurus=det er en blaning av maur og dinosaur. .ovilaptop=en levende laptop. .nyanosaurus=nyannyanyanyanyanyan. .ufhkivbywviyvekosaurus=trenger ikke forklaring. .stein=den er grå og er full av brokkoli. .flyvende dinosaur=kra! kra! .MOSEsaurus=skjent for og mose fiendene sine. .minecraft-dinosaur=eksisterer bare i cyberspace og den er 10000000 meter høy.