Dinosaur

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Historie

At dinosaurene egentlig har eksistert er omdiskutert. Mange mener de ble diktet opp av oppmerksomhetskåte oppdagere med fritids på 1800-tallet. En annen teori er at dinosaurene fortsatt lever, bare forkledd som gigantiske hybelkaniner. Denne teorien (som forfatter av denne artikkelen sverger troskap til, fordi han en gang ble overfalt og forsøkt spist av en hybelkanin) har desverre få tilhengere. Noen forskere mener at sauen er en dinosaur. Du kan si DinoSauR. Dens rare lyder med bææææææ, hæææææ og ahl-ballah-bææææh! Den mest populære teorien er at dinosaurene var kjempeøgler som levde i krittiden og ble utryddet av en gigantisk fallende stein fra himmelen. HEEELT ABSURD!!!

Dinosaurene stammer fra induhinduarabismens apekakemonster, også kalt dinoinduhinduarabismeapekakemonstrus Et eksemplar ble sist sett på Jurassic Park, dude serr.

Hva mann skal gjøre med en dinosaur[rediger]

1. Spør den om å gå på Date.

2. Mat den med hånden.

3. Prøv å fange den med en liten pose og potetmos.

4. Gå nær den.

5. Spring eller bevege deg hvis du ser den.

6. Les neste fakta. 7. spør den om å spille på playstasjon 4

7. Lek terorister.

8. Lek tannlege med den.

9. spør om mann eller dame

10. Bare finn på noe kødd!

11. Si "Mordi"

12. Si spis Simon isteden for Ole

13. Si How You Doing

14. Si Ole er en dritt

15. Holde på med pranks.

16. Besøke en killer clown.

Utryddelse[rediger]

Dinosaurene finns ikke lenger.(Eller gjør de?) Dette har du sikkert lest om fra før. Dette er fordi at Adolf Hitler drepte den siste med gaffa teip, potetmos og Ole.


eo:Dinosaŭro