Disel

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Ups! Kanskje du lette etter Diesel? Eller kanskje ikke! Jeg er ingen tankeleser!
IKKE DRIKK DETTE! (Det skulle stått en advarsel på boksen, men fabrikanten døde før han fikk trykket den.

Disel, i motsetning til diesel som er helt ufarlig, er farlig både for deg og katten din. Dette forutsetter jo selvfølgelig at du faktisk har en katt. Hvis ikke kan dette ha uheldige konsekvenser for naboens katt og/eller MacGyver. Det er heller ikke bra for miljøet som politikere og miljøfolk ved flere anledninger har poengtert. Politikere med det såkalte HodetiAnus-syndromet trodde lenge at Disel og Diesel var samme substans, og at diesel-biler kunne kjøre på disel, noe som er helt feil.

Opprinnelse[rediger]

Disel ble den 31. Februar 1983 oppfunnet av den Molvaniske forskeren Konrad Johanssdottir Rotevattn Disel mens han spilte Mario på sin beta-utgave av PS3, hvor han sølte en kopp med kvikksølv med jaffa-kake-smak på et ullteppe laget av den sagnomsuste dilletanten Kjoddleif Abadullahdiablo. I det innholdet i koppen falt på teppet ropte Konrad "eureka" og tenkte: Hvis jeg bare blander dette med 14 gram Einsteium, 1 liter Donalditt(Resten av oppskriften er sensurert grunnet miljø og helsemessige årsaker.) Så har jeg laget et nytt stoff!Disel er god energidrikk

                                                                                       Adolf Hitler sin favoritt drikk var disel

Bruksområder[rediger]

Disel er per i dag like ubrukelig som George W. Bush. Disel under trykk ved -274 grader celcius, eller -1 kelvin kan kurere kreft, aids og diarè. Dette sangomsuste stoffet er sagt å innebære utrolige krefter av Chuck Norris-lignende proposjoner.