Diskusjon:Forside

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en diskusjon for forsiden. For diskusjoner om Ikkepedia generelt, sjekk ut forumet.

Ny tilfeldig artikkel

Kanskje på tide med noken nye tilfeldige artiklar på framsida?? Har sett meg passelig lei på dei som er no.--Odgor 12. mar 2008 kl. 08:09 (UTC)

Enig! Det er mye å ta av. --Kudo - Prat - Bidrag 14. mar 2008 kl. 19:08 (UTC)
Jeg ser at Odgor ble sånn passelig lei for over ett år siden. Er det uhøflig å spørre om hvor lei han/hun er blitt nå. Eller er det fortsatt passelig ?--Ella 19. mai 2009 kl. 15:57 (UTC)
Ja, det kan du lura på. Har ikkje vore aktiv i det siste. Har hatt andre ting å passa på. Når det gjeld "tilfeldig artikkel" trengs det nok nokre nye, ja. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 20. mai 2009 kl. 20:39 (UTC)
Eg finn ikkje denne "tilfeldig artikkel" de snakkar om. Er det utveld anbefaling? Den blei i så fall oppdatert litt for nokre månader sidan. -Slettefantomet Paddekaka 20. mai 2009 kl. 20:45 (UTC)
Ja, det er vel den. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 20. mai 2009 kl. 21:03 (UTC)
Er nok Ikkepedia:Utvalgt anbefaling det er snakk om her. Men hva er problemet, da? Siden er åpen for redigering av hvem som helst, inkludert de som synes at det er lenge siden sist det kom inn nye ting her! Og hvorfor føres denne diskusjonen midt inne i teksten istedenfor nederst? Hilsen surpomp --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 20. mai 2009 kl. 21:05 (UTC) , men blir nok bli' igjen imorra. Og nå kom Odgor og redigerte før jeg fikk lagret også!
Du må hugse å ta kamferdropsa dine, så seint på kvelden, Jaf. Kvifor teksten har sneket seg opp her kveit eg ikkje. Angåande utveld anbefaling, så hadde me ein liten diskusjon på forumet for nokre månader sidan, og då kom det ein del nye artiklar inn der, bl.a. sofagris og søvn (?). Men som Jaf seier: Det er jo berre å leggje inn nye artiklar. -Slettefantomet Paddekaka 20. mai 2009 kl. 21:28 (UTC)
Grunnen til at dette havna så langt oppe på sida var at Ella spurde spørsmålet her. Eg skulle såklart ha flytta det ned, men det var seint, og eg tenkte ikkje klart. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 21. mai 2009 kl. 19:40 (UTC)

HEU ALLE SAMMEN HVORDAN GÅR DET, kan noen hjelpe meg med å skrive noe til skolen. Må skrive en nyhetsartikkel om kvinne marjsen til versailled under den franske revolusjonen, TRENGER HJELP TAKK

Feil?

Er det skjedd ein feil i den derre "Visste du..."-boksen? Heile 2 "visste du at"-notatar står oppført på samma tid...--Odgor 4. feb 2008 kl. 13:53 (UTC)


Det skyldes nok at Ikkepedia støtter puggeteorien. --Kudo 23. feb 2008 kl. 13:05 (UTC)

Hovedside låst

Har valgt å låse hovedsiden ettersom jeg vill det.

Datoforskjell Norge-serverpark

Ane rulæ ane e bset!!!nøøøøøøøøøøf jeje...så sånn e d=)

Det skal kunne fikses litt ja, satte opp wikien lokalt før Godadyfiseringen så det bør være en grei sak. --Ueland 12. mai 2006 kl.16:23 (MST)

Bæ,bæ lille lam,har du noe ull? Jaja kjære barn,jeg har kroppen full. Søndagsklær til far,og søndags skjørt til mor. Og to par strømper til bittelille bror!!

vett ikje k æg sga sgriva:P tehe.. ikje særli gøy å ikje veda k man sga sgriva, færr då ænne du opp m å sgriva mye tollball, akkoratt sm æg he jort her.. årh!!

Linker navigasjon (venstreside)

Skal vi fjerne "Aktuelt" og "Donasjoner" fra venstresiden? Oppdatering av logoen? Hadde gjerne gjort det, men a) Vet ikke hvor og b) Tviler på at jeg har rettigheter. - Damsleth 12. mai 2006 kl.06:10 (MST)

Kapasitet til å oprettholde "I dag"?

Har vi egentlig kapasitet til å oprettholde "I dag"-seksjonen? Har vi nok treff til å forsvare at vi har innhold vi bytter ut hver eneste dag? Har vi nok innhold å legge der?

Best av alt; har vi noen alternativer? - Damsleth 18. mai 2006 kl.23:58 (MST)

Det er klart at vi foreløpig ikke har kapasitet til å oprettholde disse seksjonene på forsiden. Dersom jeg ikke får noen invendinger innen 48 timer, endrer jeg disse til å være statiske maler. Evt. invendinger kan noteres her. - Damsleth 30. mai 2006 kl.04:25 (MST)
Bra ide, greiere å bare oppdatere informasjonen der når vi føler oss geniale nok til å legge inn noe pervertst bra der, vanskelig å gjøre det hver eneste dag. (foreslår at vi gjør det samme med ukens "ting og tang" og.) --Ueland 30. mai 2006 kl.20:47 (CEST)
Jeg foreslår at vi da fremdeles holder innholdet i maler (uten å flytte det til forsiden), så det blir enklere å administrere og oppdatere, men at vi fjerner datostyringen fra disse. Skal jeg slette de "gamle" datomalene for datoer som har passert, så får vi ryddet opp i mal-namespacet? - Damsleth 1. jun 2006 kl.23:50 (CEST)

Wikipedia

Don't tell the readers that Ikkepedia is a political incorrect version of Wikipedia. Also, please change your logo (Wikipedia logo with "IkkepediA" text) to the Uncyclopedia one instead. --Smidde 6. aug 2006 kl.11:51 (CEST)

Hjelp til å skrive artikkel.

Sorry for å spørre om dette her. Men hvordan får man sånn "stiplet"-firkantlinje rundt sitater? Sånn som: "Blahblahblah," -Jens Stoltenberg om Ikkepedia. Og hvordan får jeg lagt inn linker? Hadde vært greit å vite egentlig. På forhånd, takk. -MHV Crizpo

Gå in på Mal:Sitat för instruktioner. Smidde 30. jan 2007 kl. 15:33 (EST)

Sensur

Har opplevd at sider jeg laget blir fjernet.

Hva med innholdet ?

Skal Ikkepedia mest bestå av artikler som er nærmest et forum der man diskuterer diverse egenskaper hos diverse personer ? Sikkert meget underholdende for disse dette gjelder, men heller kjedelig for oss andre. Enig? Hva kan gjøres her ?

Mitt forslag:

Artikler som inneholder bare noen få linjer, d.v.s. ikke er oppbygd som et tema omkring et emne, burde straks blitt vurdert av Elgen. Er ikke Elgen en instans som spiser unyttige artikler ? Hvem er denne Elgen ?

Infoboks?

Er det noen mulighet for at man kan lage infobokser? Akkurat som i denne tilfeldig valgte artikkelen fra Wikipedia?Ville gjerne hatt det til flere av mine artikler.

MVH Sosekopp

Ikkepedia's mål

Slik jeg har oppfattet det, skal ikke ikkepedia være et forum for "E-mobbing" og diskusjon av personlige egenskaper. Spesielt misliker jeg at noen velger å oppgi fullt navn og eventuelt e-mail adresse til personen de mobber på denne siden. Selv om vi skal være veldig forsiktig med sensur på denne siden, synes jeg ikke slikt hører hjemme på ikkepedia. Ikkepedia skal være morsomt, og jeg synes det er synd at godt arbeid blir overskygget av slike mobbeartikler. Hvis det er ønske om det, kan jeg være elgen.

Sosekopp, jeg kan opprette infoboksmaler til deg, du kan legge inn et innlegg på diskusjonssiden min om hva denne infoboksen skal handle om, eller jeg kan maile deg kode med forklaring slik at du kan lage selv.

--Trubadurix 4. mai 2007 kl. 10:05 (UTC)

100% støtte Trubadurix! Jeg mente det samme da jeg ovenfor skrev "Hva med innholdet ?". Litt synd at Ikkepedia skal preges av ènlinjers artikler søm bare er noe vrøvl. Absolutt, disse bør slettes av "Elgen". Kan du være Elgen, så gjerne for meg. La oss alle bidra til å heve kvaliteten på Ikkepedia.

- Mizar

Flott, vi kan jo legge inn en liten setning på forsiden om at slike artikler blir slettet? Da er i hvertfall folk klar over at det er bortkastet tid å legge inn ensetnings-artikler om klassekameratene sine o.l. før elgen må trå til? Jeg begynner med Stiano's kategori "Uinteressante personbeskrivelser med høy grad av intern humor". --Trubadurix 4. mai 2007 kl. 14:51 (UTC)God idè.

- Mizar

Grammatikk og korrekt språk

Alle artikler blir bedre hvis leserne forstår dem. På Ikkepedia (såvel som andre sider) er det dessverre mye skrivefeil, og dette hindrer leserne i å få fullt utbytte av artiklene. Grammatiske feil som i verste fall bare er til irritasjon hos leseren er én ting, men verre er orddelingsfeil (eller ord delings feil som tydeligvis mange ville skrevet) som faktisk gjør det vanskelig å forstå setningenes mening. Et godt eksempel på en artikkel som inneholder mange feil er artikkelen om Oslo. (Man skulle nesten tro forfatterens bidrag er en slags audition til VM i dysleksi, men mulig det bare gikk litt fort i svingene under skriveprosessen...?)

Så vennligst LES gjennom det du har skrevet før du publiserer en artikkel. At man er usikker på bruk av preposisjoner og tegnsetting er forståelig, men grunnleggende grammatikk og orddeling bør være på plass!


Flott at du påpeker dette, men kompetente personer som oppdager disse feil, kan gå inn å rette dette direkte i artikkelen. Fritt fram!
Mizar

Ikkepedia er morsomt, men artikler som er krydret med elementære skrivefeil er bare dumme! Hvis alle prøver å skrive riktig, så vil kanskje opp mot 80% av artiklene være dobbelt så morsomme!

Bare å redigere det!!--Obowatt 24. okt 2009 kl. 11:42 (UTC)

Skal en redigere skrivefeil i alle artiklene, så tror jeg at det er jobb på heltid et helt år.

Sett igang, jeg kategoriserte sikkert 2000 artikler... Så det er bare å begynne! (Og så er det vanlig å signere det man skriver med --~~~~r)--Obowatt 24. okt 2009 kl. 17:57 (UTC)

80%?

Laurusnobilis 23. jul 2007 kl. 14:52 (UTC)

De overdriver! De siste undersøkelsene viser at ikke mer enn 72% av artiklene blir morsommere med adekvat rettskrivning. Noen særundersøkelser, som dog ikke er vitenskapelig tuftet, peker faktisk helt ned mot 60%. Men for all del - vi som faktisk behersker både særskrivning av synonymer, og/å-reglene og tegnsetting, er helt enig. Det er ikke for moro skyld vi har blitt enige om et forståelig skriftspråk.

WAIT?!!!

WAIT?!!!....IS IT A MATCH POINT???!?!??!!!...YEEEEEEEEEEESSSSSSSSSS!!!!!!!!!!MMMMMAAAAAAAATTTTTCCCCH POOOOOINTTTTTTTTTT!!!!!JUST-IN YOURSSSS ASSS FOREVER!!!!!!!!!!FOREVER!!!!!!!!! JUST THINK ABOUT IT!!!!!!! BYE GIRLS!!!!!!!! (DONT FORGET TO COPY-AND-POST IT GIRLS!! GOOD JOB!!! --Dette uforståelige diskusjonsinnlegget ble innlevert anonymt av bruker:201.29.182.17 26. okt 2007 kl. 23:05 (UTC) som er det samme som 01:05 den 27. oktober, men det blir ikke klarere av den grunn. --Jaf 27. okt 2007 kl. 15:16 (UTC)

Elev

ein uskyldig fyr.

Ikke alltid. Men som oftest. LOL sa en mann eg sa !_()!_


Genialt!

Genial spøk, Trubadurix! --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 1. apr 2008 kl. 14:21 (UTC)

Oh, no! I got RickRolled! Again! Funky EIS in da House-Preik ☎-Admin-Noobaward.jpgMånedens N00b sept 07 2. apr 2008 kl. 15:01 (UTC)
Stilig at noen husket det. Uncyclopedias spøk var også genial! --Kudo - Prat - Bidrag 4. apr 2008 kl. 09:55 (UTC)
Jeg elsker den sangen. Hva var Uncyclopedias spøk? De låste i hvertfall opp hovedsiden slik at folk kunne vandalisere den som de ville. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 4. apr 2008 kl. 10:27 (UTC)
Vel, våre engelske kollegaer fylte hele forsiden med en fristende boks med salte nøtter. Men akkurat når jeg siklende åpnet gaven, spratt det ut en slange med overskriften APRILFOOL!! --Kudo - Prat - Bidrag 6. apr 2008 kl. 08:20 (UTC)

Interwiki

Hi guys (or gays? =). I'm Puzza87 from Nonciclopedia (from Italy with love). We have a problem: you! I'm trying to explain: you have recently changed hosting server, and so the interwiki links don't work anymore. They look as red link (as not existent) at the bottom of the articles. Now we have to change all these link from no to nn. Why don't you do this work for us (and for you in primis)? In alternative do you know any code to programm a BOT that does this work for us? --80.104.56.156 21. apr 2008 kl. 13:27 (UTC)

Det er mulig og vandalisere hovedsiden!

Ja... Ikke det aller beste som kan skje, men det går ann! Kunne ikke forsiden i det minste være semi-beskyttet, eller noe sånnt?

--Spamemann 10. mai 2008 kl. 08:41 (UTC)

Hovedsiden er semi-beskyttet, men den kunne like greit vært fullstendig låst siden alt innholdet på hovedsiden ligger i maler. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 10. mai 2008 kl. 11:02 (UTC)

Moderne

Jeg har lagd en alternativ moderne hovedside, bare for å opplyse: Bruker:Laksemunken/Sandkasse/1

Kult! Det er jo egentlig bare og legge det til på hovedsiden.

--Spamemann 11. mai 2008 kl. 14:07 (UTC)

I dag-spalten

Hvordan får man gjort endringer på "I dag"? Jeg forsøkte å lage en ny boks for i dag på 17. september, men den gamle med verdens undergang står der fremdeles....

Noen sider er slik at du må være logget inn for å kunne redigere dem. Er ikke helt sikker på om denne er det, men du kan jo prøve.--rody45 bruker Brylcreme 17. sep 2008 kl. 07:39 (UTC)


Ikkje låst?

Kvifor er ikkje hovudsida låst for alle utanom adminsar? Eg kveit ikkje om ho har vore det før, men ho burde i alle fall vere det... -Slettefantomet Paddekaka 5. okt 2008 kl. 15:56 (UTC)

Wiki/ikkepedia har som et av sine hovedprinsipper at alt (det meste i allfall) kan redigeres av alle. Har ikke vært noe problem det siste året - tror hovedsia er hærverket én gang som jeg vet om, men det er jo rasende fort gjort å rette opp igjen. --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 5. okt 2008 kl. 17:26 (UTC)
Ja, det er jo sant det. Trur berre eg kjeda meg litt, og måtte finne på noko å gjere. Det kan sjølvsagt og ha noko å gjere med dei gymsokkane eg sniffa i stad... -Slettefantomet Paddekaka 6. okt 2008 kl. 06:40 (UTC)

hva faen har skjedd her???

Nei, det er ikke han som har vært her, men Osloperson og Gamps. --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 29. mai 2009 kl. 16:39 (UTC)

Jeg rakk akkurat å tilbakestille det | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 29. mai 2009 kl. 17:09 (UTC)
Flott! Gamps tar seg en pause til neste sommer, han andre en uke - han skjønte sannynligvis ikkeno' etter at Gamps hadde vært her, og har dessuten laget en helt brukbar artikkel. --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 29. mai 2009 kl. 18:34 (UTC)

1 milioner!!!

Gratulerer! Ja hva kan jeg ellers si :p Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 31. okt 2009 kl. 15:00 (UTC)

Jo, dette er jaggu noe å feire! Hvem kjøper kake? -Slettefantomet Paddekaka 31. okt 2009 kl. 15:03 (UTC)
En bløtkake til Howie
Bløtkaka til Paddekaka
En bløtkake til Cartoonist
En bløtkake til Jaf
En bløtkake til Rody45
En bløtkake til Trubben.
En bløtkake til Obowatt
Masse bløtkaker til...
Konditoriet var bare så vidt åpent. Jeg rakk det akkurat! Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 31. okt 2009 kl. 15:17 (UTC)
Ja dette er virkelig noe å feire. Og takk for en smakfull kake Henning. Vi må vel forresten også takke alle grunnskoleelevene som har sørget for å gi alle oss administratoser nok arbeid å henge fingrene i!--Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 31. okt 2009 kl. 15:22 (UTC)
Eg ville ha sjokoladekake! Jaja, eg får spare meg til julebordet. -Slettefantomet Paddekaka 31. okt 2009 kl. 16:19 (UTC)

taylor swift

hun heter ikke bare tayor swift... hun heter taylor alison swift... jeg lyger ikke bare les noe om henne selv... elsker dere som leser dette<3

Hva er dette ?

Jeg trodde jeg skulle få nyte kaken min i ro og fred, men så kommer hu derre Taylor Alison Swift. Det jeg lurer på er da: Må jeg dele kake med henne ??--rody45 ~BC 23. nov 2010 kl. 19:43 (UTC)

Ikkepedia's bursdag

I år har Ikkepedia bursdag, og alle som logger in skal få et glass chapagne. HVOR ER DEN!? Farvai0 10. apr 2011 kl. 10:02 (UTC)

Du får se på baksiden --rody45 ~BC 10. apr 2011 kl. 10:55 (UTC)

Oversikt over nye sider?

Ønsker å ha en funksjon som gjør at jeg kunne sett de nyeste sidene. Det finnes ikke noe sånt, vel? Er litt kjipt å komme og se at det er nye artikler uten å kunne se gjennom dem .... --TOGFAN IZ THA MASTAH-Blablabla?!--Lolrofldennevei.pngMånedens Ikkepedianer november 20104. mai 2011 kl. 05:50 (UTC)

Vanskelig å få svar her ...TOGFAN IZ THA MASTAH-Blablabla?!--Lolrofldennevei.pngMånedens Ikkepedianer november 2010
Adminsene er muligens litt redusert etter all kake og sjampisen som de har slurpet i seg. Det viskes om fyll. Nesten sånn russefestfyll. Men et godt råd er følgende. Hvis du ikke får svar her så skal du sende en liten notis i Forumet. Det blir lest. Tror jeg. I motsetning til her vi er nå. Eller rettere sagt her blir det ikke så ofte lest. Her blir det mest kake og sjampis for tiden . --rody45 ~BC (diskusjon) 13. mai 2011 kl. 06:23 (UTC)

Er det greit å lage en artikkel som er en kopi av hovedsiden? spør admins

bare for lolsene da men en hovedside der folk KAN redigere uten å endre noe som folk flest finner går det greit?

Hilsen The360MlgNoscoper

En del brukere har lagd sine egne kopier av den, så hvorfor ikke? Du kan prøve, så kan vi se åssen det arter seg. Bare vær obs på at wikiteksten til forsida er forferdelig rotete, så det kan være vanskelig å finne fram i den.
PS. Om du skriver ~~~~, setter systemet automatisk inn en signatur med dato- og tidsstempel. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 15. mar. 2019 kl. 13:36 (UTC)

hvem vil at jeg skal skrive om myte på ikkepedia måten? 16. Des 2019 kl. 13:40

Databasefeil

Er jeg den eneste som får databasefeil ("En feil skjedde med en databasespørring. Dette kan være et tegn på feil med programvaren. [950557cb15dd4ca800626cd4] 2021-03-19 23:50:32: Uhåndterlig unntak av typen «Wikimedia\Rdbms\DBQueryError»") her? --Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 19. mar. 2021 kl. 23:51 (UTC)

Oppdatering: Jeg har fortsatt samme problem. Jeg prøvde å utføre en nullredigering for å se om det ville hjelpe (kildekoden til artikkelen dukker opp hvis jeg prøver å redigere siden), men den gjorde ingenting. Den ble ikke engang registrert. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 20. mar. 2021 kl. 11:42 (UTC)

Det ligger etter det jeg skjønner i cache-systemet. Serveradministrator, dvs. Carlb, må kjøre update.php-skriptet. Hele cache-systemet er i grunnen dysfunksjonelt og burde vært fiksa for lengst. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 21. mar. 2021 kl. 12:00 (UTC)
Folkeaksjonen Make Forsida På Ikkepedia Great Again (MIGA), krever at forsida på ikkepedia skal virke igjen // Snacky87 (diskusjon) 23. mar. 2021 kl. 14:38 (UTC)
Folkeaksjonen på discord