Diskusjon:Jesus

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Herlighet!! Ka e dette for noe tull? E det meningen at det skal være morsomt, eller e det bare for å provosere og lyge?? Sorry for å måtte si det, men dokkar har total missforstått!

Jesus elsker dokkar, og nei, han ble nok ikkje seksuelt overgrepet!!

Jesus ofret livet for dokkar... "Det eneste du trenger å gjøre, er å bekjenne med din munn og tro i ditt hjerte, at Gud har reist Jesus fra de døde... Rom 10, 9"

Dette kan dere søren meg ikke tulle med ! Jeg trur faktisk på han. Det der er bare sprøyt som ingen gidder å tru på.

Dere er ikke morsomme !

Trur Jesus er flau over deg no...--Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 23. sep 2008 kl. 17:19 (UTC)
Lekte dokkar med dokkar når dåkkar va smådokkar? --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 23. sep 2008 kl. 18:29 (UTC)
fuck you bitch ok


Følg med, gammer'n![rediger]

Hvis du ikke har lagt merke til det, heter denne siden Ikkepedia. Ifølge Wikipedia er alt på denne siden "direkte nonsens"(såååååååååå elegant!). Er det en side med Jesus her, må du forvente deg at det står tull i denne artikkelen. Er det en side om Brad Pitt her, må du forvente deg tull i denne artikkelen. Hvis du ikke liker det, lag en artikkel om han på Artigpedia. Der kan du skrive at han ofret livet og gikk på vannet og blæ, blæ, blæ. Wikipedias side er sikkert nonsens, for der står det jo at han gikk på vannet, og det er jo ikke sant, for Jesus har ikke levd(ifølge min mening, så bare hold kjeft og kjeft på jødene isteden. De tror heller ikke på Jesus).

At Jesus har levd er et vitenskapelig faktum. I likhet med din sleivkjeftede måte å snakke til andre. -Slettefantomet Paddekaka 4. jan 2010 kl. 16:40 (UTC)