Djevelen

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Djevelen sett som Henrik Wergeland, den tyranniske dikteren og oppfinneren av 17. mai Også kjent som Johan Sebastian Welhavens erkefiende.

«Jeg møtte Djevelen første gang gjennom min datter Aylar, de to hadde visst spilt inn film sammen. Han virket som en hyggelig fyr. Jeg har møtt han flere ganger ved gjentatte anledninger»

- Jonas Lie om Djevelen

Djevelen er også kjent som benjaminsknubben (Janneåolaporn), Charles Darwin, Dracula, Smaug, Adolf Hitler, Egil , Mr. Hyde, Parmenides og Fristeren. For ganske lenge siden, til og med før Steven Seagal var født, var Lucifer Guds venstre hånd, helt til de havnet i en liten krangel om himmelens herredømme. Etter en lang kamp, var forræderen beseiret, og sendt til underverdenen hvor han skulle være i evig fangeskap. Idag samler han på frimerker og sjeler av onde og mistroende mennesker, hvor de må gjøre slavearbeid og skrive dårlige dikt i helvete til evighetens slutt. Djevelen, eller Satan som han også kalles driver flere firma, Satans Innkrevingssentral, Satans Vegvesen og Lånekassen er eksempler på dette. Han jobber i tillegg som skatteoppkrever.

Liv[rediger]

Satan ble født noen år senere i en liten hage ved navn Eden, først og fremst som en slange med armer. Han slet veldig med å få venner, og klarte seg
enda verre med damene. Han prøvde seg til og med på Eva (Braun) ved å bestikke henne med epler,
men når Gud fant ut at hans venn Djevelen hadde stukket av med eplene hans ble han så sur på alle tre at han forviste Eva og
kjæresten hennes og kappet av armene til Lucifer.

pållærte seg å utvikle en sterk personlighet og fikk etter hvert flere venner, blant annet Alastor, Hades og Baal. Gud var misunnelig på Lucifers karisma og flotte tenner, også fordi at han var god venn med trompetspilleren Gabriel reed.. (også kalt torsketrynet) som allerede i år 3000 f.kr. hadde vunnet åtte Grammypriser. Lucifer og vennene hans hadde også for vane om å spille høy musikk sent på kvelden og irriterte både Gud, Zevs, Odin og Siv Jensen. Gud og Zevs bestemte seg like etter de var ferdig med Kronosskandalen om å gjøre noe med disse bråkmakerne og gravde et stort hull kalt Underverdenen (også kalt Helvete, Hades, Pluto, Hel eller Askim, og Ungdomskole) og sendte dem alle ned dit. Djevelen derimot hadde lite imot sitt nye hjem, han sparte penger på oppvarming og det skulle vise seg at han fikk masse selskap ettersom årene gikk. Erik er i familie med Satan.

Djevelen har en fryktinngytende hær av topptrente ninjasauer klare til angrep på Microsoft, Best Western hotelllllllllllllllllllllsssssss, TV 2 og andre ledende selskaper.
Han liker pølser med fint brød og sennep

Politikk[rediger]

Djevelen er eneveldig hersker over Helvete, men tar gjerne imot råd og kreative innspill. Han skal som kjent ha tatt imot politiske råd fra grupper som Hunnerne, FRP, Inkvisisjonen, Fascistene, Bolsjevikene, Frimurerene og enkeltmennesker slik som Marquis de Sade, Bill Gates og Jeffrey Dahmer. Denne nytenkende politiske styrelsen har gjort Helvete til sentrum for både gambling, prostitusjon, straff og tortur.

Musikk[rediger]

Djevelen er en velrespektert DJ i Helvete, han liker å spille listene fra NRK P3 med nyere hits, fra artister som Aylar Lie, Tokio Hotel, Lindsay Lohan og remixer av ABBA. Yndlingsinstrumenter: Trekkspill, blokkfløyte, Obo, banjo, Korpstrommer og sekkepipe.

Han har også blitt hørt si idet han satte på barneskolekorpsmusikk: "Tenk at noen av disse instrumentene faktisk blir brukt til å lage musikk folk klarer å høre på, også!"

Se også[rediger]Religioner
Kristendom | Buddhisme | Hinduisme | Jødedommen | Muslim-isme | Apple Macintosh | Svart-hvittreligionen
Sentrale figurer i religion
Gud | Jesus | Djevelen | Buddha | Allah | Muhammed | Steve Jobs | Michael Jackson