Dolly Duck

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Dolly Duck er en kvinnelig and som bor i Andeby. Hun er en av de mest jålete damene i byen, til tross for at hun bruker samme klesplagg året rundt og nesten aldri vasker det. Hun tyranniserer sin stakkars kjæreste Donald Duck ved å tvinge ham til å gjøre ting og true med å slå opp hvis han ikke gjør det. Hun har tre kusiner; Hetti, Netti og Letti. Disse tre har kommet i feil miljø, og prøver stadig å selge seg til Ole, Dole og Doffen... Dolly Duck har Nissan. Nissan er bil fra Andeby! PS: Dolly Duck jobber på NSB. Donald Duck kunne angre på dette. For Andeby, det er vel by i Aust-Adger der de bor.

Dolly Duck er, til tross for å ikke ha pupper, stolt over kroppen sin, og viser seg stadig fram til hele byen; noe som har gjort henne kjent som den største hora i andeby. Hun beviser dette daglig ved å ikke dekke over underdelen av kroppen sin. (Altså går hun ikke med bukser eller skjørt). Eks mannen til Dolly Duck er Anton. Han er en bortjent liten horekunde som stadig leier Dolly. Donald er fetteren til Anton. Men hver gang de møtes ligger han med Dolly. så i 1986 bestemte Donald seg for å drepe Anton. Men hans dårlige planlegging og idiotiske handlinger dummet han seg ut. Han bestilte en pistol og tok en stige opp til hotell rommet hans. Der tok han frem pistolen siktet, men følte at han sto litt dårlig, og bestemte seg for å gå litt lenger bak, som altså førte til ett SPLASH.Etter en sørgerlig stund for de tre nevøene hans Ole,Dole og Doffen. Dolly brydde seg ikke om at Donald døde, og hun ble sammen med Anton. I 2004 Skulle Dolly sikre seg pengene til Anton ved å gi han en forgifta hamburger fra Mac Donalds. Neste dag lå han på stue gulvet som en Død Andesteik. Dolly hadde giftet seg med han den 16.Oktober 2002. Etter det skulle Dolly reise til Tyrkia. Der hun ble bortført og voldtatt. Donald skulle reise Neste dag fant politiet henne i en seng død som førte til at ((onkel skrue)) fikk alle pengene. Onkel Skrue brukte alle pengene på narkotika. (((Dv)) Etter det reiser Donald Duck til Kroatia. Etter det skal Onkel Skrue reise til Sverige. Nå reiser Anton til Tyskland. Der var det Adolf Hitler og Ole Brumm på Tyskland for å besöke på Tyskland. På 31.Oktober ble Dolly Duck, Donald Duck og Onkel Skrue skremt av Spökelser, Zombie og skumle ting.


Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
Steamroller.JPG Stop hand transparent.gif DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand transparent.gif
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!
NinjastarSe.cx.png Bevaringsverdig søppel-artikkel
Denne artikkelen er et glimrende eksempel på Hvordan:Være dum og ikke morsom,
og er her kun til skrekk og advarsel!