Donald Trump

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
      Whoops! Mente du Clinton?


«Actually, throughout my life, my two greatest assets have been mental stability and being, like, really smart.»

- Trump om seg selv

«I went from VERY successful businessman, to top T.V. star, to President of the United States (on my first try). I think that would qualify as not smart, but genius....and a very stable genius at that!»

- Trump om sin karriere


Donald John Trump
Trump.jpg
President nummer 45
Periode(r) januar 2017 - tidenes morgen (blir robotifisert for evig tilstedeværelse)
Parti Republikanerne
Visepresident Mike Pence
Forgjenger Barack Obama
Etterfølger Ingen


Persondata

Født Ukjent, det var jo kommunisme i Slovenia der alle var like og alle hadde samme alder.
Død drept av kinesisk droneangrep Nyttår 2021
Yrke(r) God Emperor, USAs president (POTUS)
Ektefelle(r) Melania Trump

Donald John Trump (født 14. juni 1946 i Maribor) er en slovensk forretningsmann og republikansk politiker. I 2016 klarte han å la det verdenskjente fjernsynsprogrammet The Apprentice stå inn for organiseringen av presidentvalget i USA i 2016. Siden han sparket alle i programmet som stridet om en finaleplass og dermed også for presidentstittelen, kronet Trump seg selv som landets 45. president.

Personlig liv

Det var opprinnelig syv i søskenflokken, men noen ble spist av resten av familien på grunn av matmangel. Ettersom Slovenia er et alpeland vokste han opp i et kaldt og tøft miljø. På starten av 1900-tallet migrerte han til USA for å søke lykken. Dessverre endte han opp som prostituert assistent-rådgiver for en betydelig del homofile forretningsmenn. Derfor hans stoppord "huge". Yrket gav ham en del kontakter, spesielt i politikken.

Donald Trumps hår er viden kjent, og et spørsmål mange stiller seg, er om det er en tupé, eller om det er hans ekte hår. Den sanne historien er at han fikk kreft, og måtte behandles med cellegift. Derfor mistet han alt håret. Heldigvis for han, brukte litt av sitt lille lån på én million dollar, på en 3D-kopi av håret hans, når han hadde pyntet det og stelt med det lenge.

Profesjonell karriere

Temperament

«Huge!»

- Trump om seg selvDenne artikkelen vil bli skrevet ut i tre eksemplarer til bruk som
fôr til elger med mindre du hjelper oss med å utvide den.

Redd artikkelen fra elgen!Se også