Dracula

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Draculas livshistorie[rediger]

Cunt Dracula, også kjent som "vampyren fra Førde" begynte sin karriere på slutten av 1800-tallet da han reiste til Hollywood for å bli filmstjerne. han spilte inn en rekke småtvilsomme filmer før han fikk sin store sjanse i filmen "Abraham Ståkkers Dracula" som faktisk handlet om livet hans i Førde før han kom over til det store Amerika. Det ble en stor kassasuksess og han spilte inn en rekke andre filmer. I 1906 begynte han å bli deprimert på grunn av at han bare fikk skurkeroller. Han ble også litt deprimert fordi alle filmene hans var i svart hvitt. En annen grunn til den store deprisjonen hans var at han begynte å innse hvem han virkelig elsket. Draculine - eksen hans som var bosatt i Førde. I 1909 reiste han så hjem tilbake til Norge for å starte et nytt liv med Draculine og kjøpe et hus for alle pengene han hadde drukket opp i Hollywood. Men da han kom tilbake til Gardemoen flyplass i Førde møtte ikke Draculine opp. Det viste seg at hun hadde blitt sammen med Frankenstein, en gal vitenskapsmann fra Sverige. Dracula reagerte da ved å dra til frisøren for å få en helt grusom frisyre. Det var slik de fikk ut aggresjonen sin på det tidlige 1900-tallet. Dracula sverget så for å vie sitt liv til den djevelske figuren djevelen. Han kjøpte en Ford T model som var veldig populær på den tiden og reiste til Lillestrøm for å leve et liv i sølibat resten av livet sitt. Etter dette har han ikke gitt ut flere albumer under navnet "Don Pedro, den glade sanger". Han døde i... han lever faktisk enda i Lillestrøm og er en stor turist attraksjon. Folk kommer faktisk helt fra Romania for å ta bilde av han.

The museum of Dracula[rediger]

Dracula museet finnes i Førde. Her kan du se den første tannbørsten hans, sengen hans, den siste cornflakespakken som han lot stå igjen før han flyttet til Lillestrøm og en masse andre morsomme ting. Dracula museet har også en kiosk der du kan kjøpe pølser og brus.


Draculas Pop art periode[rediger]

Vampyren fra Førde er også kjent for sin Pop art periode i New York. Han hadde et eget galleri kalt "The Pop Art Gallery of Dracula". De mest kjente maleriene hans heter "1000 Mills kaviar tuber", "Busy day in Oslo", "The fat cat with the bat hat", og ikke minst "the lat sat dat at gat nat mat". Dracula er glad i Mills, for produktet er oppkalt etter Julius Cæsar. Bokstavene står for «myrdet intenst. Lenge siden».

Discografi[rediger]

I'm just a vampire (1888)

Welcome to 1889 (1889)

The blood album (1902)

The dark drummer from hell (1905)

Når rosene dufter da smiler jag (1906)

Musikk for de døve med trebein (1908)

Abraham Ståkkers Dracula soundtrack (1909)

Filmer[rediger]

Latex Wilderness (1887)

The norwegian vampire goes to Hollywood (1888)

Helga und the machinegun PANG PANG (1889)

Dance with a monkey (1900)

The indians are coming, hide! (1900)

Why do I drink blood? (1901)

The man who loved bananas (1902)

The man who loved bananas 2 (1903)

Peanutbutter milkshake (1904)

Teenage mutant ninja donkey (1905)

Harley Davidson the movie (1906)

Abraham Ståkkers Dracula (1906)

I'm going back to Førde! (1909)


Konkurrenter i filmbransjen[rediger]

Dracula hadde mange konkurrenter mens han jobbet som skuespiller i Hollywood. De mest kjente er kanskje Frankenstein, Mumitrollet, Varulvene, Harry Potter, King Kong, den store dinosaurusen fra Jurrasic Park, Peter Pan og Spøkelsekladden fra Donald og selfølgelig de i South Park.

Dracula i urbane myter[rediger]

Dracula finnes også i urbane myter. Den meste kjente er kanskje den historien der Dracula er på ferie i Hellas. Han møter en nydelig dame og de har en koselig kveld sammen. Da han våkner dagen derpå for å gå på toalettet har damen skrevet noe på badspeilet: Velkommen til aidsklubben. Dette er bare en av de mange urbane mytene som vandrer rundt i de urbane strøkene. Disse urbane mytene er laget av Platon, en fransk filosof, for å få ungdom i Hellas til å oppføre seg på ferie.

Kjennetegn[rediger]

Hoggtenner

Glassøyne på begge øya

Svart hår gredd bakover

Temmelig hvit i ansiktet

Føflekk i panna

Lang nese

Svart kappe på ryggen

Dikker alltid Solobrus

Hater kors

Hater hvitløk

Hater midd i senga

Mye sideflesk

Men synes ikke siden han bare går i svart

Gortex sko for hardt norsk vintervær

Glimt i øyet


Familie[rediger]

Lillesøster: Dracuela


Mamma: Momicuel


Sønn: Løkcuela (adoptert og liker løk, ÆSJ!)]]

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!