Dragonforce

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk


Dragonforce er et engelsk bråkeband som består av en guling med langt, brunt hår (pga mangel på dopapir), en russer, en franskmann, en engelskmannog en skotte som er fan av computer-merket Macintosh og til sist en Sam som er død.

De er mest kjent for å spille fort som en orkan på sine CD-utgivelser, for så å være så fulle på scenen at de ikke kunne spilt Smoke On The Water, slik at de har noe å skylde på. De klarer nemlig ikke å spille så fort i virkeligheten, de er et slags metallens boyband, med mengder av datateknikk.

Ellers har deres "hit", Through the fire and flames, gitt mange lett tilbakestående gitarister mye vrede på den siste versjonen av Guitar Hero.

Bandet ble forøvrig oppløst under 4. verdenskrig, da asiaten og russeren vendte seg mot europeerne. Hva Sam angår, var han død.


I 2006 ble de kåret til verdens største tapere under mtv loser awords, bandet ble veldig glade ettersom at de er så dumme. bandet holder fortsatt på, og håper på nye taper priser de kan vinne.

Dragonforce er også kjent for å tape mot dorske menn i kampen på saratoga

Det siste albummet deres: Ultra Beatdown, som kom ut i august 2008, fortalte band medlemmene at de var inspirert av gay bandet tokio hotel.DRAGONFORCE er et engelsk band som ble opprettet i amerika, 1890, av Herman Lei, Sam Tomman og ZP Heart. Herman Lei var en asiat, men etter han og de andre startet bandet har han skifta kjønn til afro-amerikaner.

Musikkstil[rediger]

musikken deres blir ofte brukt for folk som har nerveproblemer. Den er rett og slett så rolig å sakte att alle nærvene blir borte, og til slutt DAUA de.

det var ikke mye suksess med å ha sangen "Trough The Fire And Flames" med i spillet "Guitar Hero: Legends of Rock". det var ingen som overlevde sangen. folk døde etter bare 30 sek. og i tillegg varer den i ca.8 min.

Sam Tomman[rediger]

Den langhåra fylliken, Sam Tomman, ble født i Tyskland, døpt i England, omskåret i Pakistan og oppvokst i Amerika. Han begynte først å spille harpe, men hann fant fort ut at det var litt for rocka for han. derfor gikk han over til å spille gitar i et soul-metal-band.

Medlemmene[rediger]

Hele bandet (i dag) består av 5 personer,(i går var det 6, men trommisen døde under innspillingen av det nye albumet "sleeping till death")det er ZP Heart(sadist), Herman Lei(Asiat/afro-amerikaner), Sam Tomman(Fyllik), Fred Leclèrck(jådler og orgel/flygel), Vadim Pruzhanou(fransk vinsmaker) og Dave Mackintosh(R.I.P)

Albumene[rediger]

1. album: Valley Of The Damned. en dramatisk hendelse for alle som kjøpte det, det seldte over 150.000 bare i Norge.(det vil si 150.000 nye gravstener). 2. Sonic Firestorm. *** (sensurert grunnet overdrevet vold og dødstall) 3. Inhuman Rampage. det er ikke så mye mer å si om dette albumet, det er det samme som skjedde med "Valley Of The Damned". 4. Ultra Beatdown. det var en skikkelig "beatdown" for bandet kan du si. det albumet var det ingen som ville kjøpe grunnet det som skjedde med de andre albummene. "Twilight Dementia" er et nytt album de holder på med, alle sangene er ferdig, men likevell reiner de med å bli ferdig til år 2020(årsaken til at det tar så lang tid er usikkert, men forskere mener at det fordi medlemmene sovner når de skal spille inn, så de må ta 5 sekund om gangen max. og den korteste sangen varer i 1 time).