Dubstep

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Aha! Jeg VISSTE kaffetrakteren min hadde gjemt seg et sted!»

- Jens Petrus om Dubstep

«Hold nå opp med det jævla spetakkelet!»

- Gud om Dubstep

Dubstep (Dysfunksjonelle Uutholdelige Bassfrekvenser Som Trenger Et Poeng) også kjent som Døds-Step, regnes som en musikksjanger man aldri helt kan forstå, men som har fått det mer forklarende kallenavnet "Skrapforbannelse". Skrapet stammer sannsynligvis fra Helvetes dypeste avgrunn og eksisterer i årsperioden En Gang-Enda.


Opphav[rediger]

Det hele startet i en tid uten intelligens og regnes som den viktigste inspirasjonskilden til de mer berømte juleplatene :

  • "Gravemaskinens Mekaniske Orkester Skraper Julen Inn"
  • "Trykkluftborenes Venner Driller Høl I Huet På Deg Enten Du Vil Eller Ikke!". Disse albumene ble selvfølgelig i senere tid skrapet opp til blods av "Skrullete-X" i samarbeid med "DødsMa1s" på den elleville 34 minutter lange skrapsingelen "ChRizTMas EARFUCK-OF-THE-MILLENNIUM Skrull/Ma1s-CoLlaBOraTion ShItZanwich". Utgivelsen ble møtt med jubel og glede, helt fram til da 92% av befolkningen imploderte og eksploderte i takt og utakt, manipulert av en mystisk rytmelignende språk. Dette språket viste seg å være forbannelser, kastet over menneskeheten av Olga Marie selv. Forbannelsen fikk tilnavnet "Den Steppende Dubbers Død", derav Dubstep/Døds-Step.


Forbannelsen: Symptomer.[rediger]

Det første tegnet på at forbannelsen har dødsdømt deg er at du vandrer rundt med en blikkboks i hodet full av spiker som skraper opp hjernen din til du ligger bevisstløs og spreller til armene faller av som et resultat av øyeblikkelig spedalskhet.
Etter spedalskheten har slått inn får du relativt usynlige byller som etterhvert sprekker og spruter ned alle de stakkars menneskene rundt deg som prøver å vekke deg fra et eventuelt koma med ekkel skrapforbannelsevæske.
Deretter er du død og begravet og ingen får noensinne vite om din skjebne. Du vet forøvrig ikke noe av dette før det er for sent.


Prevensjon[rediger]

Første bud: La være å høre på :

  • Dubstep.
  • DødsStep.
  • DødsSkrap.
  • HelvetesAvkomIFormAvSåkaltMusikk.


Andre bud:

  • Oppdag annen musikk.


Tredje bud :

  • Om alt annet feiler; hopp fra et høyt fjell med hodet først med god samvittighet.