Dyr

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Ikke dyr

Det fins mange dyr du kan støte borti. Knehøner, bokormer, lesehester, danseløver, teddybjørner, brilleslanger fyllesvin, pongsvin, sofagriser, pedogriser, hybelkaniner, luremus og idioter er bare noen du kan treffe på hjelpjegeretdyr.net. Er du heller på jakt etter mer eksotiske dyr som tamiltigere og heffalomper kan du ringe på opplysningen, og få et nummer (som ikke er i bruk...).

I Norge er ikke alle disse dyrene like populære. Man setter mer pris på at man blir lagt på grillen, enn at man får griller i hodet. Det er også et økende problem med dyr som ikke klarer på leve opp til hva de er satt til, f.eks. en sebra som ikke ser bra eller hannelefanter med to snabler.

Dyr

Oppgjennom tidene er mange dyr blitt utryddet eller utryddningstruet. Mammuter, fisbjørner, snabeltigere og liddidyr er konkrete eksempler. Det er også visse dyr man prøver å utrydde, blant annet trekkekorn og slagmygg, som man ikke ser noen hensikt med i den norske faunaen.

I Norge (Noruega) er et Mattilsynet som passer på dyrene. Dette er fordi dyr = mat, og mat = dyr. Dessuten er mat DYRt.eo:Besto