E-dyr

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

E-dyr er ufarlige, og veldig redde. De er byttedyr, og gode klatrere.

Opprinnelse[rediger]

E-dyr stammer fra frosker og øgler. de er også i familie med skrikedyr.

Mat[rediger]

E-dyret spiser slim akkurat som skrikedyr. de spiser slim fra blåskjell, maur og andre insekter og slim vi hoster opp. de kan også drikke vann og andre ting somm renner. tennene demmes er nemlig ikke så skarpe.

Utseende[rediger]

De er veldig like skrikedyr men de er en slags fiolett/lilla farge. de har en stor munn, men de skriker ikke mye.munnen er formet som en u, men de er ikk elei seg sellom de ser sure ut. hendene er store og flate, som de vifter med når fieden kommer for nær. de har et skinn, som ligner slange skinn, men de har kun et skinn, de bytter ikke. øynene er veldig dårlige, og de stiker litt ut av kroppen. føttene deres er små, men de har lange klør så de klatre på i trær, og andre store ting.

Oppførsel[rediger]

De er veldig redde, men samtidig veldig nyskerrige. hvis fienden komer for nær, er de for redde til og kunne angripe, og går istedenfor sidelengs, og vifter med tuppen av de flate ermene, og sier en lyd som "æee".(det er derfor den blir kallt e-dyr) dette sies veldig lyst og laft, men det er nok til og kunne høre den.derfor er e-dyr et lett bytte for rovdyr. den er helt ufarlig. når den kommuniserer med andre e-dyr, høres det ut som et lavt "øøøh", det sies med en mørk stemme.