EU

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Hallo, NATO!»

- Forvirret rockeband på konsert med EUs toppsjefer

«Jeg er stolt over at Europa ikke gir opp på kommunismen.»

- Josef Stalin

«Noen mennesker skjønner ikke meningen av ordet nei, også må vi inni det, pokker!»

- Norge om EU

EU (Europeiske Underverden), ble opprettet etter 2. verdenskrig. Etter andre verdenskrig hadde Tyskland og Frankrike bestemte seg Tyskland og Frankrike for å skape en fredsunion som først kalltes for "Det europeiske kull- og stålfellesskap" Flere land tenkte "Å. Detter er en bra ting! La oss slutte oss til dette for dette kan umulig bli til en organisation som kommer til å ta fra oss vår selvsendighet og demokrati" ops... Norge har flere ganger blitt bett om å bli med, men Norge bae svarer "Sorry, men å være med i EU er for mainstream". England elsker Norge for dette.

Politik[rediger]

EU prøver å si at de er demokratisk bare fordi at de har et parlament. Hva var det? Kina og Soviet Unionen hadde/har også parlament? Nei, men se på det! Vi hadde feil! Kina og soviet unionen må jo være demokratisk for dette! -.- Unskyld, men jeg trodde demokrati kommer av folkavstemning. Lisbo traktaten... så mye demokrati der eller hva? Hva var det Irland? Du stemte nei? Ah, demokrati. Men vent! Hva sa EU? At du stemte feil? Da får du stemme rett neste gang da. Ser ut som at EU er full av demokrati -.-' Og her kommer han der Van Rompoy som ingen har hørt om og nå har han mer makt en president OBAMA! Seriøst! WTF! Samtig ber Bryssel de andre landene i EU om å gjøre som de sier. Er ikke det en god ide? Ett land som holder på å brytes opp i to, sier til 26 nasjoner hvordan de skal styre seg og hva de skal gjøre. Hvordan kan dette gå galt? *Bank bank* Logik? Er du hjemme? Ops glømmte meg. Han bor i Norge!

EU prøver å si til alle at Norge er egoistisk som ikke vil dele med seg oljen. Tyskland... De nekter å betale gjelden til Hellas og vi er de som er egoistisk?! Se på England. De delere med seg alt de har og de elsker det -.- Nope de hater det! De må betale milliarder av £ hvert år til EU. Norge må betale desto mer om Norge hadde blitt med. England hater EU og elsker Norge for det vi klarer å gjøre!

Tror du at jeg tuller? nei da! Dette er fakta basert ting! Gå runt og les selv!


EU ble stiftet av Josef Stalin som en plan B. Det spekuleres også i at EU er en konspirasjon mot samer.


Gamle og nye land i Europa som det er all grunn til å vite noe om!
Vi skal være venner med noen, og kanskje krige mot andre en gang.
Trueu.jpg
Albanie · Allemagne · Andorre · Angleterre · Arménie · Azerbaïdjan · Autriche · Belgique · Biélorussie · Bosnie-Herzégovine · Bulgarie · Chypre · Crète · Croatie · Danemark · Dingdongsaker · Écosse · Édmarque · Espagne · Estonie · Finlande · France · Géorgie · Gibraltar · Grèce · Groland . Hongrie · Îles Féroé · Irlande · Irlande du Nord · Islande · Italie · Kosovo · Le Monde · Lettonie · Liechtenstein · Lituanie · Luxembourg · République de Macédoine · Malte · Moldavie · Monaco · Monténégro · Norvège · Orcades · Pays-Bas · Pays de Galles · Pologne · Portugal · République tchèque · Roumanie · Royaume-Uni · Russie · Saint-Marin · Serbie · Sicile · Slovaquie · Slovénie · Suède · Sud · Suisse · Tchécoslovaquie · Timor Leste · Turquie · Ukraine · Union Européenne · URSS · Vatican · Yougoslavie . Øya Sodor
Det er altfor få aksenter i norsk språk, som for eksempel accent aigu og accent grave, for ikke å snakke om accent circumflex.
eo:Eŭropa Unio