Eddie

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Eddie

Eddie
Eddie og Fantorangen som koser litt

Født 69. november 1666
Afghanistan
Barn Kanskje Donald Trump (1946-2021)
Bosted Hos Fantorangen
Ektefelle Fantorangen

Eddie er kjærsten til populære FrP støtter, sjøbanan-elsker Fantorangen. Eddie er i rasen kosebamser. Han spiser mennesker, ris og kebab. Det sies at han er faren til Donald Trump, men det er ukjent om det er han eller Barack Obama.

Oppvekst[rediger]

Eddie hadde en hard barndom. Lille Eddie ble oppvokst i Afghanistan. Han måtte selge døde kosebamser hele oppveksten. Moren til Eddie, piska Eddie hardt på nesen. Veldig hardt hadde Eddie det.

Afghanistan Krigen Mot Turid[rediger]

Når Eddie var 17 år, kom klassekameraten Turid og han i en krangel. Det startet da Eddie tok matpakka til Turid. Familien til Turid ble så sint at de bomba huset til Eddie's familie. I krigen snipet Eddie 89644 høne kosebamaser. Krigen sluttet 13. mai 1919.

Forholdet med Fantorangen[rediger]

I 1922, flyttet Eddie til Kolbotn. Der møtte han Fantorangen. De ble helt forelska i hverandre. Etter en liten stund flytta Eddie til ubåten til Fantorangen. Der koset de seg med sjøbananer.


Beef med Kendrick Lamar[rediger]

I 2004 ble det sagt at Eddie hadde voldtatt Kendrick Lamar. Kendrick Lamar lagde en diss track mot Eddie kalt "Sauen som fucka Fantorangen ft. Lil Sau (For barn)". Diss tracken ble lagd med Lil Sau (han som lagde musikken i Børning (1920) ) som gikk på barneskolen med Eddie.

Familie[rediger]