Egg

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

uhgao Det sies nemlig (igjen-igjen) at jordens undergang er nært forestående. Det skriver britiske Metro.

På Dagens.no har vi tidligere skrevet om at jordens ende er nær, som hver gang har vist seg å være fjas. Denne gangen mener religiøse fundamentalister at dommedag finner sted sted 21. august. Altså om bare 26 dager.

Og selv om vi er blitt presentert for flere dommedagsprofetier enn det er epsioder av Glamour, så skal det visst være sant denne gangen (som om vi ikke også har hørt den før).

Den mildest talt nedslående meldingen kommer i kjølvannet av nyheten om at en solformørkelse vil finne sted i august, og dette har raskt fått engstelige konspirasjonsteoretikere til å gå berserk.

På Youtube har flere selverklærte dommedagseksperter nemlig iført seg sølvpapirhattene og proklamert at den kommende solformørkelsen samtidig vil gjøre en ende på alt liv på jorden.


De engstelige dommedagsprofetene kobler solformørkelsen sammen med Johannes Åpenbaringen, som hovedsaklig handler om jordens siste dager og kampen mellem Gud og Satan.

Av samme grunn har Johannes skrifter - som utgjør den siste boken i Det Nye Testamentet i Bibelen- i mange år vært yndet lesning for dommedagsfans verden over.

En av disse er Michael Parker, som er mannen bak den veldig religiøse bloggen ’End Time Prophecies’.

I fjor uttalte Michael Parker blant annet:

- Skrifter forteller oss at når en nasjon og dens ledere involveres i et forsøk på å dele landet Israel, så vil Gud komme til den nasjonen og dele landet som hevn.