Eksamen

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
typisk eksamensoppgave i 10 klasse.
Eksamen er en idiotisk måte å avslutte et års skolegang på. Eksamen er regnet som den store stygge ulven innenfor skolegang og vi vil alle grue oss til den dagen vi skal ha eksamen. Dersom man ikke tar fag som privatist, får man ikke eksamen i alle fag, men blir trekt opp til eksamen i det faget man liker minst, sånn at sjansene for å komme inn på de skolene man vil senere er mindre.

Eksamen ble oppfunnet av den franske biofysikeren Francois Gay Cheateu den 25. November 1814 som under et uhell i forsøket på å lage et nytt grunnstoff (dette grunnstoffet ble senere gjenoppfunnet av den finske mattelæreren Haito Keilavaitee, og fikk navnet Oksygen). Idet Cheateu fant en liten mus på gulvet som virket veldig død, skumpet han borti et reagensglass med fire pils og en pizza i. Dette innholdet blandet etterhvert seg med den tilsynelatende døde musen, og plutselig begynte musen å formere seg. Musen ble etterhvert til cellulose og blekk og til slutt fant Cheateu et ark med mange ulike spm. med påskriften "Examén til irritation og ubehaag 1814". Dermed var den første eksamenen funnet opp.

Det finnes eksamener i mange ulike former, og spørsmålene varierer. Det eneste like er at samtlige av spørsmålene er utrolig innviklede og uforståelige. Den eneste måten å forstå de på er å ta en stor dose GHB og drikke i en voldsom fart like før eksamen. Slik vil spørsmålene bli latterlig enkle.

Dessuten har de fleste myndigheter i verden funnet at dette er en god måte å ha kontroll på hva de uregjerlige ungdommene foretar seg i løpet av et år, samt hvor de befinner seg i denne verden. Det hender at personer som er eldre (les 30+) tar eksamener. Dette er et tiltak som skjer da de enten ikke har klart å redegjøre for seg selv enda, eller har blitt uregjerlige på nytt siden første runde med eksamener feilet.