Ekstra lett melk

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Fil:Angel of DeathMelk sondre nordvoll.jpg


Faren kommer og folkene går, folkene skriker og folkene slår. Nå er det nokk, det må bli stopp. Hva synes dere om at myndighetene lyver og skjuler sannheten om ekstra lett melk.

En konspirasjonsteori over ett glass lett melk.[rediger]

Hver dag på skolen lyver myndighetene om hvordan ekstra lett melk egentlig er. Vi får servert livsfarlig ekstra lett melk hver dag og det blir sakt at vi får en bedre arbeidsenergi av det. Jeg står over siden jeg vet hva ekstra lett melk kan føre til. Her om dagen leste jeg på nettet og det ble sagt at ekstra lett melk er livsfarlig for kroppen. Melken fører nemlig til høy beinskjørhet og kan dermed føre til ryggproblemer og i verste fall kan man bli lammet.

Det er bare kua sin feil.[rediger]

Til slutt mener jeg derfor folk burde være klar over hvor høy sannsynlighet det er å bli lammet av denne melka. Jeg mener at folk som blir stoffavhengig starter først med lett melk, siden det også finnes en liten dose ku der, og får du først litt ku i deg så er det en kort vei til kugalskap og har du blitt gal er det bare stoff som hjelper.

  • Dette er kanskje en urovekkende historie, men er også sann. Derfor advarer jeg alle til å ligge unna denne livsfarlige melka.