Elefant

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

[lenketittel[[Medium:Eksempel.ogg--Mr.zanderfisch (diskusjon) 8. okt. 2015 kl. 10:40 (UTC)


]]]

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger bilder.
Du kan gjøre dette ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.


Ele fanter er kule dyr og fine. elefanter har jerne som en potet(Elefantus Snablus) ble oppfunnet i 1934, av den kreative amerikaneren MacGyverog hans venn Michael Peter Tingeling Jackson Pan .. Elefanten er en krysning av en telemarks-ku og en maursluker, og lever av kokosnøtter, kongleblader og polske jordbærplukkere Elefanten er i dag utrydningstruet, på grunn av smittsom snabelkløe.Ingen vet om elefanten kan spise en potet.

En elefant er et mutert dyr fra afrika og india som er hiv smittet så det holder. Det som er rart med elefanten er at den har en penis i ansiktet som kalles "snabel".

På grunn av snabelen lurer mange på om elefanten har evne til å nyse, og ja; Elefanter kan absolutt nyse. Ikke bare som en ufrivillig reaksjon som hos mennesker, men også som en form for transport, ettersom nesene/snablene er så lange og bygger opp såpass trykk til å flytte elefanten bakover. Da tørken kommer til midt-afrika, må en store flokker med elefanter nyse seg vestover på let etter oaser og andre vannkilder.

Mange elefanter har også to lange, kraftige støttetenner som vokser ut fra kinnene. Disse tennene, som egentlig er muterte fortenner, er rotløse og vokser i en sabelformet bue som peker ut fra hodet, i retning med snabelen. Asiatiske elefantkuer har ikke ordentlige støttetenner, og hannenes er gjerne mye mindre enn de afrikanske elefantenes. På Sri Lanka er støttetenner relativt sjeldne selv hos hannene; kun ca. ti prosent utvikler dem.

På grunn av dette har elefanter fra Sri Lanka store problemer når de skal lære seg å sykle,og må støtte seg på snabelen for å holde balansen. Likeval har disse tennene gitt inspirasjon til mange kunstnere opp igjennom årene. Blant annet er filmen "rotløs ungdom",fra 1955 av Nicholas Ray og med Natalie Wood og James Dean og Sal Mineu i hovedrollene inspirert av støttetennenes egenskaper.

En teori er at elefantens "femte ben" som dukker opp mellom bakbeina kan være et kjønnsorgan som hjelper dem å holde balansen. Elefanten plukker maten opp fra jorda med penis. Elefanten spiser larver, røklaks, og blod. Av og til så suger elefanten opp vann fra elven (dette gjør den bare når andre elefanter er i nærheten) så har de en konkurranse om hvem som kan sprute lengst. Dette gjør de for og vise hunnene hvem som har best utstyr.


Elefanter og sport[rediger]

Elefantene har sin egen hockeyliga. Den blir kalt Store Svære Feite Dyr med Køller Ligaen.De spiller mot neshorn og giraffer på frosne innsjøer som de lager ved å spille volleyball.

I 999 BC deltok elefant staten Elafantopia i OL de deltok i utfor, hockey(mange døde i kanmpen mot elefantene) og kunstløp. De tok 3 gull i utfor med elefanten Koffi Annan, de tok gull i hockey (fordi de noen av motstanderne overlevde). Det gullet ble senere tatt fra dem fordi i hockey reglene har du ikke lov til å ikke ha en extra kølle mellom beina.

I sommer OL har de særlig hevdet seg i landhockey,volleyball,synkronsvømming og bordtennis.


Atlanterhavet[rediger]

Elefante skiller seg fra andre dyr ved at de ikke ligner på paven. Dette har ført til at enkelte trær dyrker elefantene som guder. Denne religionen omtales som elefantreligionen eller Atlanterhavet, og utøverne av religionen kalles for bølger. Disse holder til mellom Europa og Nord- Amerika og i området mellom Sør- Amerika og Afrika. Her har de klart å minske tyngdekraftens innvirkning på båter ved å oppfinne noe som heter vann.

Men i 2008BC kom en naturkatastrofe og rammet Atlanterhavet og elefantene ble drevet på vandring til Australia der de ble krysset med kenguruer og førte til store hull over hele Australia.( Her blir det nå drevet gruvedrift). De lever nå på oasene i Afrika og jungelen i India. Om vintrene har de tidligere ofte flydd til Senja, ikke fordi det er for langt å gå, men for å dykke etter hvaler som de kan bruke som ishockeypucker. Mor di er mann

Elefanter og mus[rediger]

Hvis elefanter ser en mus blir de redde og klatrer opp i et tre, hvis denne utflukten resulterer i en parring etterfølger en drektighetsperiode på opptil seks og et halvt minutt før en flymaskin blir født. Flybyggeselskapet Boeing tok konsekvensen av dette ved å si opp en rekke arbeidere, og ansatte mus og elefanter istedet. Dette har ført til en antielefantstemning blandt arbeidere og fagforeninger verden over.Streikene blandes med marsipan og blir til hvaler som elefantene bruker til ishockeypucker.

Elefanter er verdens minste landpattedyr. Bare lus er mindre enn elefanter. Den største elefanten var en kjent forfatter og ishockeyspiller som het elefantuskarianniau og var omtrent like stor som en mus.Elefantuskarianniau ble spist av en katt i 1936.


Viktigheten av elefantbygging[rediger]

Plinius den eldre skrev om elefanten: «Elefantene har noen egenskaper som man ikke engang ser så ofte hos mennesker, nemlig ærlighet, fornuft, rettferdighetssans og respekt for stjernene, solen og månen.»[1]

Derfor og fordi elefanten er utrydningstruet må alle bygge sin egen elefant ellers blir det ikke flere feriturer til Thailand på noen av oss! Elefanter er det dyret med lavest IQ til å med hvis du regner med duer som flyr på vinduer i bygninger.

Slik bygger du din egen elefant[rediger]

Å bygge en elefant er ikke så vanskelig som det høres ut. Med litt trening går det som smurt.

Verktøy man trenger: man trenger den største but pluggen ever

  • Sveiseapparat
  • kraftig porsjon brunost
  • Sirkelsag
  • Hjulvisp
  • voldemorts hår
  • MacGyver
  • Pamela Anderson
  • Michael jordans sko

Kast så dette inn i en søppelbøtte og vips så har du en amokgående elefant!


For å få den perfekte elefanten tilsett gjerne en dæsj med Apple og android.

ps: følgene bivirkninger kan forekomme:

Masse død og pine

Flere små elefanter isteden for en stor

Vandaliserte skoler 😀