Elgen Dorm

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Elgen Dorm (født 6. oktober 1993 i ukjent landskap) er en elg, så klart, som heter Dorm. Den lever stort sett i skogen sammen med sin søster Elgen Danasaks og hennes tsjekkiske kjæreste, Skogsmus Skrutsjik. Ellers bor han inne i kroppen til en gutt, hvis-navn-må-være-ukjent.


Oppvekst[rediger]

Elgendorm.jpg

Dorm vokste opp med en alkoholisert far, Elgen Dork, og en mor, Elgen Dupp-Dupp, som drev med narkotika. Storebroren hans, Elgen Dorp, misbrukte han seksuelt. Ellers besto resten av flokken av to søstre: Elgen Danasaks og Elgen Daufedt, og tre brødre: Elgen Dorp, Elgen Dorn og Leif. Dorms tragiske oppvekst har dratt han gjennom et vanskelig liv. Han har gått til en rekke terapauter, men det har ikke sett ut til å hjelpe. Ryktene sier at han har fått mye hjelp av Snåsamannen. I år 2001 døde Elgen Dorms mor. Hun ble funnet i en elv av noen tilfeldig forbispasserende. Dorm selv kan bekrefte at hans søster, Daufedt, hadde stanget henne utfor et stup av den grunn at moren tvang henne til å selge narkotika. Faren hadde for lengst stukket av til tropene med en lama fra Tibeht. Hvor det ble av brødrene til Dorm, er enda et aktuelt spørsmål, men Dorm selv sier at de plutselig forsvant en gang i 2006.


I skog og gutt[rediger]

Elgen Dorm mener fast og bestemt at hans sjel er delt i to: hos seg selv og hos en menneskegutt. Han sier at det var Snåsamannen som hjalp han med dette. Alle vonde minner fra fortiden dro Snåsamannen ut av han og sendte den inn i sjela på denne gutten. Men Dorm føler kun seg selv som, ja, seg selv.


Elgen Dorm i dag[rediger]

I dag lever Elgen Dorm i harmoni og lykke med sin søster, Danasaks og hennes kjæreste Skrutsjik. Skrutsjik er eiendomsmekler og har dermed jukset litt med loven og bosatt seg med de to andere i en stor hule utenfor en stor foss i en av de dypeste skogene i Norge. Elgen Dorm er kjent over hele verden i dag etter at han var gjest hos Ellen, en av verdens største talkshow-kvinner. Det er opprettet egne støttekontoer for Elgen Dorm der man sender 50 kg. kjøtt i måneden til skogen, der ansatte fra organisasjonen venter og leverer det. Elgen Dorm har derfor vært med på masse kjendispartyer med Lassie, ugla Hedvig og Rex blandt annet.