Elkjøp

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Thank God for elshop!»

- John Cleese om Elkjøp

Elkjøp er Norges dyreste og mest upålitelige butikk innen alt av hvitevarer, mobiltelefoner, og ikke minst PC-er i tillegg til all mulig oppfinnsom drit som kan lages her i verden.

Varegiganten har tidligere påstått at de bare driver "El-kjøp" noe som er meget misvisende. De liker å ansette billige horer og homoer, fjortisser, blondiner (også menn) fra gatene i Polen som supportfolk som ikke har noen yrkeserfaring eller kompetanse på noen områder av jobben deres. Dette gjør at ting i butikkene blir meget, MEGET dyre og derav at folk kjøper varene. De ansatte har faktisk så lav kompetanse at et barn på 2 måneder kan bedre om data og TV.

Svenskene har sin variant av varegiganten som de har valgt å kalle "gigant-tjukkan" som skal være enda billigere enn bananer på enkelte områder.

Elkøp har en formue på -344452113mill kr. Derfor har de ikke råd til ting som faktisk funker istedenfor de kjipe griene de har i butikken nå. Elkjøp har et forhold til Rema 1000 og de konkurerer om å selge mest mulig dritt. TV2 har også et forhold til Elkøp. De sender alle de billige og kjedelige reklamene som Elkjøp lager.