Elkjøp

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Thank God for elshop!»

- John Cleese om Elkjøp

Elkjøp er Norges dyreste og mest upålitelige butikk innen alt av hvitevarer, mobiltelefoner, og ikke minst PC-er i tillegg til all mulig oppfinnsom drit som kan lages her i verden.

Varegiganten har tidligere påstått at de bare driver "El-kjøp" noe som er meget misvisende. De liker å ansette billige horer og homoer, fjortisser, blondiner (også menn) fra gatene i Polen som supportfolk som ikke har noen yrkeserfaring eller kompetanse på noen områder av jobben deres. Dette gjør at ting i butikkene blir meget, MEGET dyre og derav at folk kjøper varene. De ansatte har faktisk så lav kompetanse at et barn på 2 måneder kan bedre om data og TV.

Svenskene har sin variant av varegiganten som de har valgt å kalle "gigant-tjukkan" som skal være enda billigere enn bananer på enkelte områder.

Elkøp har en formue på -344452113mill kr. Derfor har de ikke råd til ting som faktisk funker istedenfor de kjipe griene de har i butikken nå. Elkjøp har et forhold til Rema 1000 og de konkurerer om å selge mest mulig dritt. TV2 har også et forhold til Elkøp. De sender alle de billige og kjedelige reklamene som Elkjøp lager.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.