Eminem

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Eminem star.jpg

Eminem er eieren av sjokoladefabrikken fra Charlie's sjokoladefabrikk. Det var han som fant opp de satans M&M sjokoladekulene, som han oppkalte etter seg selv. Han har alltid vært en stor egoist, og han har aldri vært kreativ. Hans virkelige navn er Marshall Bruce Mathers. M-ene står for M i Marshall og M i Mathers. (Faktisk så har jeg hørt rykter om at de står for Michal-Mini. Noen tror at han er homse med denne mannen men jeg derrimot tror det er morra hans sin eks-kjerste. Eminen har imidlertid høvla over Astrid Lindgren, Og dette var grunnen til at hun fikk et sjokoladeproblem. mmm.. pills.

Oppvekst

Han vokste opp på sørsiden av den farlige, amerikanske byen Detroit. Det var bare svarte gangstere der, og han var den eneste hvite i strøket. Så han ble mobbet og banket hver dag, men det var ingen som visste at han skulle bli en kjempepopulær sjokoladeoppfinner når han skulle bli stor. Han havnet i sjokolademiljøene allerede da han bare var 15 år gammel. Da han ble litt eldre, Begynte han å selge telys, Som han lagde ut av gamle sjokoladeplater. Denne fabrikken satt han opp i Illinois. Han har også spilt i serien Breaking Bad.

Famile

Faren hans var mannlig pornostjerne å stakk fra Eminem og moren for å debutere i hentaifilmer i Japan. Han fikk senere en stefar som var en pensjonert voldektsmann. Eminen ble mange ganger frivillig, vennlig voldtatt av sin stefar. Moren hans var en stor sjokolademisbruker. Dette var grunnen til at Eminem også ble sjokolademisbruker da han ble stor.

Karriere

Ved siden av å være en stor sjokoladeoppfinner var han også en rapper.(mest kjent sjokoladeoppfinner) Han er mest kjent for sine hatefulle tekster mot folk som ikke likte sjokolade, og sine overdrevne, barnslige tekster. Feite ungdommer og deprimerte drittunger synes han er helt suveren. De amerikanske politikerne kritiserer mye mot Eminem for de mener at han oppfordrer unge til å spise mye sjokolade.Dette ser tannlegene opp til, og støtter hannes sjokoladespisenebarn.

Næringsinnhold

En vanlig Eminem inneholder:

  • 5% energi (151 kcal)
  • 27 g sukker
  • Karamell
  • Sjokolade
  • Emulgator (E160)
  • Naturlige aromaer (koffein)
  • Surhetsregulerende middel