ErrorSafe

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

ErrorSafe er et program utviklet av sjimpanser og en bøling tilbakestående mennesker som uheldigvis har funnet ut hvordan man lager egne programmer med en PC. Stab'en i ErrorSafe laget programmet etter at de kjøpte "Bygg-ditt-eget-drittprogram-til-pc"-håndboken på eBay i 1999. ErrorSafe lastes i dag ned av tusenvis av fjols hver dag (Folk som ikke har peiling på PC eller sikkerhet generelt), og regnes som det mest plagsomme man kan komme over mens man surfer på internett.

Programmet installerer seg selv, og fjerner ingen virus eller systemfeil (KUN de feilene som ErrorSafe selv lager i systemet ditt). Om du er så retard at du betaler for dette programmet, er det dessverre synd for deg. Programmet fungerer nemlig ikke i det hele tatt, men fungerer som spionprogram. Du trenger likevel ikke være redd for at folk har for mye innsikt i din PC. Tross alt er jo ErrorSafe et selskap bestående av sjimpanser og tilbakestående mennesker med en usedvanlig merkelig trang til å ødelegge andre menneskers PC'er.

Tidligere politisjef i Trøkkstad, Per Willy Wonka er likevel positiv til programmet. << Jeg takker meg hver dag for denne gaven fra Gud! I går skjøt og drepte jeg 4 personer som satt og snakket dritt om ErrorSafe. Personene hadde trolig tilknytning til 9/11, da de var iført speiderskjorter og snakket om et tårn de hadde rast, riktignok et tårn laget av trestokker surret sammen. Samma faen, jeg skyter alt jeg>> sier idioten og smiler i et intervju om ErrorSafe.

ErrorSafe er LAN-party -entusiastens verste mareritt. Mange LAN'ere lager vitser om programmet, hele tiden.