Esel

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Beskrivelse[rediger]

Alle som tror at et esel er et dyr tar feil, et esel er bare mennesker som spiser mat uten gaffel og kniv. Esler er ikke som alle tror et pattedyr det er egentlig en amfibie, derfor blir de ikke spist av krokodiller. Mange tar det forgitt at et esel er et amfibie fordi det ikke ser ut som et amfibie på grunn av den pelsen og klovene. Men for noen bløtfiser siden ble det nettopp oppdaget at esler legger egg man har tidligere aldri sett et esel som føder derfor har man trodd att esler bare er pattedyr og ikke amfibier. Det er nå strid mellom politikerne for de har det allerede travelt med å registrere gravemaskinene som man før bare trodde var maskiner og ikke dyr. Mange menn har blitt gale av å forstå att esler er amfibier noen hevder til og med att de har sett et esel bli født men det er ikke sant, for ingen har nemlig sett eslene klekke fra eggene sine. Det kan hende att Jesus som kunne snakke med dyra... Visste dette men man har ingen bekreftelser på dette. Eslene spiser mennesker, så de er veldig farlige!De har mindre tiss en alle andre maur i hele verden gjennomsnitter er ca 0,148mm ..

Trivsel og adferd[rediger]

Alle som tror at et esel er et dyr tar feil, esler er mennesker som spiser mat uten gaffel og kniv. Og når esler ikke spiser med gaffel og kniv da kommer mammaen med sjkahata etter deg, så pass på det. Et esel går normalt ikke til angrep med hornene sine som er fryktelig kvasse, viss man da ikke trenger seg inn på deres revir noe som man slett ikke burde gjøre. De fleste eslene trives godt nærme vannet der de kan svømme og holde eggene sine skjult. Det kan hende at en intetanende person, ta for eksempel den gamle læreren din som aldri var snill med deg, går en tur langs elva og uheldigvis trår på et eselegg det første som vil skje er att ingen finner han igjen òg det andre er at eslene vil bli mye mer aggressive ovenfor gamle lærere. Man kan undres hvordan en gammel mann bare kan forsvinne ut i lufta når han tråkker på ett eselegg, men her er vår teori: man har funnet spor i eselgravplasser at det er lange tenner i munnen deres, så ut fra dette har vi funnet ut at esler egentlig bare later som de spiser gress til du er feit nok, for når du er smellfeit våkner du plutselig en dag i ett kaldt og vått rom og det første som faller deg inn er: «Jeg er blitt spist!»

-

.

Leveområder[rediger]

I dag kan man finne esler nesten over hele landet visst det er elver der. Eselet var opprinnelig et pakistansk våpen mot amerikanerne sånn ca. 100 år f.kr. Før var esler veldig skjeldne, det var bare rundt 300 i hvert land men nå har bestanden økt til 900 000 000 i hvert land. De liker seg best i kalde miljø nærme elvene, men du kan også finne dem under vann oppå fjell og altslags andre plasser.

Opprinnelse[rediger]

Som sagt var eslene et våpen mot amerikanerne. Eselet er egentlig en blanding av hest, flaggermus, okse, slange, kalkun og alligator. De drev oppdrett med esler rundt 100 år f.kr. Esler ble ofte brukt som vaktesler rundt i verden man kan finne spor etter vakteselet til gamle faraoer i pyramidene deres. Det er gjort store funn i pyramider der man har funnet katter som var et uhellig dyr på den tiden inni magen på et esel. Eslet ble først laget i Ukraina og deretter har det spredd seg (med båter og fly) utover i hele verden.