~¨£v£¨~

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Eve)
Hopp til: navigasjon, søk
Bilde av drinken ~¨£v£¨~

Drinken ~¨£v£¨~ ble funnet opp i kongeriket Bergen og har en fyldig og søt smak.

Drinken oppstod da to Bergensborgere blandet sammen alkoholhodldige og alkoholfrie væsker med fruktsmak. Det oppstod en umiddelbar begeistring for denne drinken og den ble døpt ~¨£v£¨~.

Bestanddelene i ~¨£v£¨~:[rediger]

1 dæsj Bacardi Lemon

1 dæsj San Fransisco drink mix

1 dæsj Pisang Ambon

1 dæsj Appelsinjuice

1 stor dæsj Sprite


Det er opprettet en sekt rundt denne drinken, grunnlagt av nettopp dem som først fant opp drinken. Sekten består av 21 medlemmer, der en er med under tvang fordi grunnleggerene av ~¨£v£¨~ truet med å brenne zombie-spillet hans. Etter hvert har dette medlemmets fasinasjon for zombier smittet over på flere av de andre medlemmene, og en frykter at en zombie-epidemi vil herje i ~¨£v£¨~s rekker.

Sekten er høyst eksklusiv, og man kan kun bli medlem hvis man gjennomfører en opptaksprøve som går ut på å skrelle en banan med tennene og spise den uten å bruke hendene (eller hvis du har en facebook-profil og joiner gruppen som er opprettet der). Denne prøven har ikke vert serlig populær blant bananene, og har ført til masseevakuering av bananer i Bergensområdet.

Sitater[rediger]

«Kombiner ~¨£v£¨~ med neglefil, motorsag og ullsokker og du har en fin-fin atombombe»

- MacGyver om ~¨£v£¨~

«To drita fulle - gjerne nesten ukjente - mennesker vil by deg på et glass eve, iført kjøkkenpapir rundt halsen som en slags prestekjortel...»

- Torgersen om ~¨£v£¨~

«Det blir ikke noe liv uten ~¨£v£¨~»

- To drita fulle - nesten ukjente om ~¨£v£¨~

«Grusomt, høyst forferdelig... Det verste som har hendt siden banana split»

- En banan om ~¨£v£¨~ (bananen foretrekker å være anonym)