Evolusjon

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Evolusjon er en teori funnet opp av Charles Darwin's beagle, som senere utviklet seg til en bulldog og en rottweiler. Ifølge evolusjonsteorien er du resultatet av at fem apekatter hadde rumpesex med et tilbakestående fiskeekorn[1]. Evolusjon er forbudt i Tyrkia og flere amerikanske stater. Laget av Håkon Martin Ohlgren

Teori[rediger]

Når man snakker om evolusjonsteorien, er det viktig å huske på at evolusjonsteorien er en like sann teori som månelandingsbedraget[2] og at det eksisterer reptilianere[3]. Det finnes, i følge evolusjonister, alternativer til disse. Uansett, evolusjonsteorien handler visst nok hovedsakelig om tre faktorer:

-Naturlig utvalg, for eksempel når et individ mislykkes i å spre sine gener fordi det tilbringer all sin tid på Ikkepedia isteden for å jakte på det motsatte kjønn.

-Seksuelt utvalg, når det samme individet er for feit til å tiltrekke seg det motsatte kjønn fordi det tilbringer all sin tid på Ikkepedia og på å innta store mengder Coca-Cola og hamburgere.

-Mutasjoner, som er når det samme individet begynner å utvikle superkrefter som gjør det istand til å konsumere verdens årsproduksjon av cola og hamburgere på ett sekund, for dermed å redde Jorda fra en invasjon fra rommet.Laget av Håkon Martin Ohlgren

Kritikk[rediger]

Det fremste argumentet mot evolusjonen er eksistensen av kristne og muslimske fundamentalister. Dette er forøvrig også et argument mot intelligent design.

Evuolusjon er selvsagt bare noe den katolsk kristne kirke har funnet opp for å teste troen til dagens kristne, den katolsk kristne kirke la fra seg dette ansvaret etter den store krigen år 2347 e.kr da de ikke lenger syntes at forsøket gikk serlig bra.

Referanser[rediger]


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.