FN

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Bildet av FNs årsmøte ble dessverre sensurert av Ikkepedias pornoagenter.

F.N. er en organisjon laga av Forente Nudister, for å forhindre at noen som helst, noen gang får gå med klær på.

F.N. ble danna i nittenhundre og brødmangel av Kian Munck, da under navnet Nudistars Allierte Saikos Association(N.A.S.A.). Søster-firmaet bruker dekknavnet Allers. Allers er nokså dobbeltmoralsk hovedleverandør for 50/50. Dessverre har ingen oppdaga linken mellom F.N. og Allers og dette ulogiske samarbeidet må fortsette.

Blir ofte forveksla med Fulle Nordmenn.

Mange kjente «fjes» har medlemsskap i F.N., som f.eks. John Arne Riise, Arnold Swarsnegareawsanegare...Arnold, Pamela Anderson, David Beckham og ei feit gammal dame som sannsynligvis er morra di.

Mest kjent for sitt forsøk på å avsette en ekkel fyr ved å lage en nudist-armé som skulle ødelegge spanjolenes klær med deres umaskerte 40-100 år gamle kropper. Denne planen gikk fryktelig galt da Franco stjal Millenium Falcon, Han Solos romskip i et desperat forsøk på å utdrive de onde. Etter denne moralske knekken deserterte hele den nudistiske hær, og bosatte seg hovedsaklig langs kysten av Spania. For å forsikre at dette aldri ville skje igjen, tok Franco med F.N.s generaler på en tur til Cubus, H&M og Lindex, der de brøyt sammen i krampegråt fem minutter inn i påske-kolleksjonen.

I de siste åra har F.N. saksøka alle rap og hip-hop artister i USA for å ha «oppfordra befolkningen til å kle på seg et upassende antall klesplagg». Dette er forklaringen på hvorfor de strør seg med penger når musikken suger. Kian er helt jævlig sexy.eo:(Mal)Unuiĝintaj Nacioj