FN

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Bildet av FNs årsmøte ble dessverre sensurert av Ikkepedias pornoagenter.

F.N. er en organisjon laga av Forente Nudister, for å forhindre at noen som helst, noen gang får gå med klær på.

F.N. ble danna i nittenhundre og brødmangel av Kian Munck, da under navnet Nudistars Allierte Saikos Association(N.A.S.A.). Søster-firmaet bruker dekknavnet Allers. Allers er nokså dobbeltmoralsk hovedleverandør for 50/50. Dessverre har ingen oppdaga linken mellom F.N. og Allers og dette ulogiske samarbeidet må fortsette.

Blir ofte forveksla med Fulle Nordmenn.

Mange kjente «fjes» har medlemsskap i F.N., som f.eks. John Arne Riise, Arnold Swarsnegareawsanegare...Arnold, Pamela Anderson, David Beckham, Gud og ei feit gammal dame som sannsynligvis er morra di.

Mest kjent for sitt forsøk på å avsette en ekkel fyr ved å lage en nudist-armé som skulle ødelegge spanjolenes klær med deres umaskerte 40-100 år gamle kropper. Denne planen gikk fryktelig galt da Franco stjal Millenium Falcon, Han Solos romskip i et desperat forsøk på å utdrive de onde. Etter denne moralske knekken deserterte hele den nudistiske hær, og bosatte seg hovedsaklig langs kysten av Spania. For å forsikre at dette aldri ville skje igjen, tok Franco med F.N.s generaler på en tur til Cubus, H&M og Lindex, der de brøyt sammen i krampegråt fem minutter inn i påske-kolleksjonen.

I de siste åra har F.N. saksøka alle rap og hip-hop artister i USA for å ha «oppfordra befolkningen til å kle på seg et upassende antall klesplagg». Dette er forklaringen på hvorfor de strør seg med penger når musikken suger. Kian er helt jævlig sexy. Oppgjennom årene har FN også startet et anus-krem firma som gir alle en fin opplevelse av sitt eget anus. De holder også på med å lage en krem som får mannlig skritt til å bli opptil 100 ganger større. F.N. Truer med å fengsle folk med klær. SPESIELT folk med truser. Truser er i følge Jon Arne Riise (FN`s generalsekretær) et klesplagg som kan føre til 21 år i fengsel + at du må betale ca. 100 000 dollar til FN`s antifreds tropper. Dette er verdens største terrorist-gruppe.eo:(Mal)Unuiĝintaj Nacioj