FN

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Bildet av FNs årsmøte ble dessverre sensurert av Ikkepedias pornoagenter.

FN er en organisjon laget av Forente Nudister, for å forhindre at noen som helst, noen gang får gå med klær på.

FN ble dannet i nittenhundre og brødmangel av Lenin, da under navnet Nudistars Allierte Saikos Association(NASA). Søster-firmaet bruker dekknavnet Allers. Allers er nokså dobbeltmoralsk hovedleverandør for 50/50. Dessverre har ingen oppdaget linken mellom FN og Allers og dette ulogiske samarbeidet må fortsette.

Blir ofte forvekslet med Fulle Nordmenn.

Mange kjente "fjes" har medlemsskap i FN, som f.eks. John Arne Riise, Arnold swarsnegareawsanegare...Arnold, Pamela Anderson, David Beckham og ei feit gammel dame som sannsynligvis er morra di.

Mest kjent for sitt forsøk på å avsette Franco ved å lage en nudist-armé som skulle ødelegge spanjolenes hoder med deres umaskerte 40-100 år gamle kropper. Denne planen gikk fryktelig galt da Franco stjelte Nubelen, nudistenes bibel i et desperat forsøk på å utdrive nudistene. Etter denne moralske knekken deserterte hele den nudistiske hær, og bosatte seg hovedsaklig langs kysten av spania. For å forsikre at dette aldri ville skje igjen, tok Franco med FNs generaler på en tur til cubus, H&M og Lindex, der de brøt sammen i krampegråt fem minutter inn i påske-kolleksjonen.

I de siste årene har FN saksøkt alle rap og hip-hop artister i USA for å ha "oppfordret befolkningen til å kle på seg et upassende antall klesplagg". Dette er forklaringen på hvorfor de strør seg med penger når musikken suger. de alle liker sex

eo:(Mal)Unuiĝintaj Nacioj