Fakta om kua

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk
Advarsel! Denne artikkelen er bent ut rar. For å se en ekte ku, se artikkelen ku.
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger bilder.
Du kan gjøre dette ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.


Kua har fire mager,så den kan spise opp en hel slette med gress på en time. Den er ikke tynn og mager ([ordspill]). Noen ganger filosoferer kua på livet. "Hvorfor er vi her", tenker den. Når kua blir født blir den født med en kjønnsykdom kalt Enormus spectacularis ([Latin]) Når kua driter, driter den bæsj med gress og urter fra planter og dyr. Kua vil være sterk, så den spiser kraftfôr for å bli sterk. Kua kan telle til fire, men ikke til ti. Av og til møter kuene seg imellom for å diskutere Jo Nesbøs bok, "Snømannen", og regne matematikk. Kua har ikke Dør-Matte (ordspill). Da løser de stykker som omfatter pytagoras` læresetning; 2:3=5*66:3,14+3

Politisk ståsted

Kua er ikke glad i andre dyr. Den vil ha ut utlendingene som "bare lager faenskap". Det er derfor klart at 90% av alle kuer stemmer FRP. Med Siv jensen i ledelsen har kuene vedtatt at menn som trakaserer og diskriminerer skal få en fengselstraff på minimum 45 år. I tillegg vil Fremskrittspartiet innføre nulltoleranse av hunder uten bånd.


(Siv Jensen er en mann i forkledning)

Innhold

[rediger] Historie

Kua kommer opprinnelig fra Bergen. Der de satte sitt preg på den vestlige kultur. Men plutselig en dag, møtte jeg en kjendis som "var kul og snill mot meeeeg" (vestlig ordspill som stammer fra Ulver fra Sverige). Men da Jens Stoltenberg kom til makta måtte kuene flykte fra det onde tyranniet til den Rød-grønne regjeringen. De reiste langs hele Norge til de traff Espen Askeladd som lot dem leke på gården sin. I dag gjemmer kuene seg oppe i fjellene og kommer bare fram når de skal feire sin tradisjonelle Bar Mitsva. Noen ganger kommer Gandalv fra "[Ringenes Herre]" å lokker kuene ut med vakker felemusikk. Men det er ikke alltid det virker. Det kan forekomme at Aleksander Rybak kommer istedet. Da blir alle kuene skremt og løper tilbake til skogen.

[rediger] Religon

Kuer tilber Stratos-kua. Stratos-kua framstår som en barmhjertig og meketig skaper utenfor kuers fatteevne. Den påståtte guden levde på slutten av 80 - tallet e.kr og levde på en sjokoladefabrikk i Trondheim. Der vokste den opp med sin far Willy Wonka, sin bror, Crispo og sin gode venn Bamsemums. Den ble oppdratt som radikal kommunist og følte det som sin plikt å drepe alle kuer. Den fikk i oppdrag å drepe to kuer i Mostiland, men på veien møtte Stratos, Tor med hammern. Tor overbeviste Stratos, og han konverterte senere over til Jødedommen. Etter han hadde feiret sin Bar mitsva, gikk Stratos og Willy Wonka på Bar (ordspill). Etter de hadde fått i seg litt for mye å drikke, gikk de i Bar overkroppresten av kvelden (ordspill). Da de kom hjem så de på Bar-ne-TV (ordspill).


Skikker og Ritualer

Kuer må be 4 ganger om dagen vendt mot Nidar`s sjokoladefabrikk. Da tar de frem et gammelt Stratos-papir og holder det i hendene når de ber til Stratos. Det er veldig viktig at de aldri lar stratos-papiret ligge på bakken. Etter bønnen, spiser de bønner (Ordspill). Under bønnen synger de Jahn Teigens kjente sang "Mil etter mil". Kuer møtes fast, 2-5 ganger i måneden for å drøfte og diskutere Stratos. Der åpnes det for innspill og innblikk i kuers ur-skikker og normer. De setter deg deretter på pc`n og ser på pornografi. Det synes de er ku-lt (ordspill). Kuer er ikke glad i mishandlede dyr, så hvis de ser et, kaster de steiner på det til det dør.

[rediger] Tine melk

Tine melk driver stadig å forske på kua. Ikke så rart, da kua er deres slaver. Det nye de har funnet ut er at hvis man tar en ku og rister den nok, så kan den melke milkshake (shaken, not stirred) direkte fra kuas spenner.

Videre så har de funnet ut at hvis man gjør en ku sur nok, for eksempel ved å servere nystekt høy med syltetøy og banan, for å så i siste liten ta dette ifra kua, så kan man direkte fra spenen melke surmelk.

Ellers så kan lettmelk enkelt produseres ved å ta en ku og trykke i den en masse helium, en gass som også brukes i ballonger 17 Mai. En side-effekt av dette er at når kua skal raute, så høres det mer ut som måkeskrik.

Dette er metoder som forenkler produksjonen av diverse meieriprodukter, og det forskes stadig vekk på nye produkter som kua kan lage selv.

[rediger] Musikk

Noen kuer har horn. Noen har oppdaget at disse også kan spilles på, dette gjøres ved at man tar av disse gummiproppene som gjerne er festet til hornets spisser, for å så blåse inn i det ene hornet, og utav det andre kommer den fineste hornmusikk man kan tenke seg.

Her er en ku som er klar for litt hornmusikk. Legg merke til kuene i bakgrunnen, som venter spent...

Q-Meieriene er derimot mye smartere en tine, da de har en avtale med kua om at den i et seinere liv kan bli til en mink eller noe liknende. Dette gjør kua mere samarbeidsvillig og fører til at Q- meieriene ikke faller inn under slaveloven som politimester sebastian har laget.

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy