Fallskjerm

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

En fallskjerm er et angresystem til personer som utfører selvmord. Tatt i betraktning at personen som ønsker å ta sitt eget liv, hopper fra en høyde mellom 20 og 100.000 meter.

Dersom vedkommende skulle angre underveis, drar han i en snor, som utløser en slags duk festet i teltstenger, lignende en paraply, som har ordet "FEIGING!" skrevet på toppen, selv om dette ofte er godt kamuflert.


Historie[rediger]

Fallskjermen ble oppfunnet av Tyskeren Rassbein Timoteisen, som lekte leken "hva ville du ta med deg i et fall fra 10. 000 meters høyde?" med sine venner. Rassbein, som var smart, tok valget Borduk og teltstenger, og mens han falt, fant han ut at de kunne sikre ham seieren. Han er den tredje personen som har overlevd denne leken, som var populert blant Adolf Hitlers undersåtter, som en ok måte å bli kvitt de som ikke tilhørte den ariske rase. Den første overlevende var en polsk kvinne, som tok med seg et flyversertifikat, og overtok Flyet, den andre en svenske som tok med seg Hitler selv

Rassbein oppfant også sporten Skydiving

Ordforklaringer[rediger]

-Skydiving: En lagsport som går ut på å vente lengst mulig med å folde ut falskjermen. Bonuspoeng for å treffe en kjent person

-Fly: Et flyvende middelaldersk instrument til å måle høydeforskjeller

-Adolf Hitler: Satanistisk prest fra 1700- tallet, som innførte påbudet om å bruke klær

-Sertifikat: Statlig bevis på at du er lettlurt, ettersom du har brukt for mye penger på å få lov til å kjøre motoriserte fartøy.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!