Farris

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Farris Radioactive.JPG

Farris kommer av det russiske ordet ливень. Det blir produsert på tungtvannsfabrikken Ringnes i Larvik. Farris er et naturlig dødelig mineralvann som inneholder forskjellige radioaktive stoffer og kjemiske sammensetninger. Farris inneholder også blant annet en hel del havsalt så om du gikk tom for havsalt så er det bare å koke opp en flaske farris så har du rikelig med salt i bunnen av din kjele eller hva det nå var du brukte.

Ingredienser[rediger]

Farris inneholder mange spennende radioaktive stoffer som blir importert fra firmaet Australian Radiation Services.

På tross av den vonde smaken og utbredte diskusjoner rundt etikken bak fremstillingsmåten, har Farris vist seg å være en svært populær leskedrikk. Vitenskapelig forskning rundt dette mystiske fenomenet viser at de fleste tvinger i seg Farris og later som om de liker det i den tro at det er både sunt og kult. Farris er verken sunt, kult eller godt.

Gult er ikke bare for pyser.[rediger]

Etter at folk begynte å bade og urinere i innsjøen, har også "gul farris" kommet på markedet. Men da ble det vanskelig og lage vanlig Farris , så hele vanlig Farris produksjonen ble flyttet til Numedal og over Farris-logoen er det nå ett bilde av Sjøormen i Numedalslågen og som reklamen sier :