Fascisme

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Fascisme er en ideologi som ble laga i det eldgamle Hellas imellom 1920 - 1930 f.kr. Den er ofte referert som en ideologi imot militærisme og vold, noe som tyder på å være veldig sant. Under den japanske invasjonen av Hellas i 1945 f.kr., ble tusenvis av etterfølgerne av Fascistene drept, men ble senere funnet i et avlukk i New York.

Fascisme er kjent for sin herlige anti-volds regjeringer, og også veldig kjent for å gi penger til de fattige i Afrika. Men den var veldig rasistisk mot folkslag som ikke var en del av den Afro-amerikanske rase. De første hippiene kom til lyset i 1881. De var Fascister som måtte rømme fra det kommunistiske England fordi Kong Harry ikke likte deres ideologi. Det var bittesmå problemer mellom Fascismen og Kommunismen på den tida. 20 år senere med ikke-voldelige demonstrasjoner med Led Zeppelin i spissen, var alt normalt igjen.

Idag er Fascisme en mindre kjent ideologi p.g.a. Amerikas krigsføring i Asia. Fascisme finnes fortsatt i: -Sverige -England -Sør-Afrika -Cuba og -Frankrike.