Fastfood

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Large sauce kjottkake.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.

«Nam!»

- Oscar Wilde om Fast Food

« Det trengs bedre vern mot markedsføring av usunn mat og drikke rettet mot barn. Matvarebransjen har vist at de ikke kan ta ansvaret»

- NRK Humor gjør narr av fastfood i engelske butikker

Fast Food[rediger]

Fast Food (uttales akkurat som du vil, så lenge det går raskt), eller raskmat, er en betegnelse på mat som går svært raskt å spise. For å spise raskest mulig bør du legge hodet ved siden av tallerkenen, ta en stor grøtskje i hver hånd (har du ikke en tilgjengelig, spør din nærmeste nisse), åpne munnen omtrent så høyt som du gjør hos tannlegen, og skuffe innpå. Maten skal helst ikke tygges, da dette kan medføre uheldige konsekvenser for den totale tiden du bruker på å spise, for ikke å snakke om de eventuelle sanksjonene fra World Fastfood Federation. Det meste kan med andre ord være fastfood, så lenge man spiser det raskt og ikke bruker unødig tid på å faktisk smake på det man spiser. Fastfood er veldig populært i USA, der de spiser maten (gjerne hamburger og [pommes frites]]) som fastfood slik at de kan rekke enda et par posjoner. Politimennene i Trondheim pleier å bruke smultring som fastfood.

Slowfood[rediger]

På tross av at det meste kan spises raskt, er det enkelte matretter som rett og slett ikke kan være fastfood. Et godt eksempel på en matrett som ikke er fastfood, men snarere slowfood, er spagetti. Denne matretten, som for øvrig er genmodifiserte pissemaur, er totalt umulig å manøvrere inn i munnen i et tilfredsstillende tempo. Alle som har forsøkt å spise spagetti (for eksempel Luigi) som fastfood vet at det meste av spagettien alltid havner bak ørene og i håret. dette kan påvirke at Ronald McDonald ikke kunne ha oppfunnet fastfood, siden det enkelt sett ikke finnes. (MacGyver gjorde en alt for god jobb for denne karen her)

Historie[rediger]

Fast Food ble oppfunnet i 1856 av klovnen Ronald McDonald (men mye tyder på at MacGyver spilte en sentral rolle). Men Ronald McDonald er egentlig en voldtektsmann som ble arrestert for 7-års fengsel. Hvis han får tid, voldtar han nok deg også. Han er også etterlyst i 27 stater og kan forvente en litt lengre straff enn bare 7 år. Hvis de finner ham. Fra kilder i politiet har Ronald også tatt et gissel med seg på reisen i Canada, som politiet tror han er nå. Men videre om Fastfood. -I USA, men også rent tilfeldig tre uker senere i Tyskland av den adelige "Burgerkongen", hertugen av Hamburg, Herzog Heinrich Winkel Rubenmeyer von Mayonaise der Grubenstrasche. Disse to skulle senere bli rivaliserende bedriftsledere frem til Tyskland måtte kapitulere i den store løkringkrigen som varte fra 1929-1943. McDonalds derimot skulle senere tape mot Taco Bell i franschisekrigene som førte til et restaurantmonopol som fortsatt opprettholdes, men som holdes hemmelig av forskjellige grunner.

Som sagt startet de begge svært populære og respektable restauranter rundt om i verden frem til McDonalds prøvde å invadere Tyskland med sine populære Drive Through-buler. Konflikten vokste seg raskt over til en kald krig og McDonalds valgte å ansette "The Hamburglar" til å stjele oppskrifter og til å bedrive sabotasje på Burger Kings løkringkokere. Burger King svarte med å utvikle atomburgeren, noe som FN reagerte sterkt mot (som egentlig bare var fordi de tidligere hadde utviklet den mindre kjente molekylburgeren). Etter hvert seiret de gode mot de onde og den store burgerkongen ble slått ned på slaget ved Pizza Hut høyden i Armenia den 18 mars 1943. Ingen har siden sett eller hørt fra Heinrich W.R. von M. der G. Ronald bor nå i en liten pizzahytte på vestkysten av Canada.

Se Også[rediger]

Fastfood er godt og billig. Hvem bryr seg om helsefaren.


Large sauce kjottkake.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.