Fat-man

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«McDonald,s har tjent bra på han»

- Burger-King om Fat-man.

«Skurker ler når de ser meg komme.»

- Fat-man om skurker

Fat-bilen er som Fat-man immobil.

Fat-Man er en mann som har spist seg feit på McDonald's og hater tynne folk. Etter hans mislykte forsøk på og få Marvel eller DC Comics til å lansere en film eller tegneserie om han, dro han hjem til moren sin. Som han elsker og blir elsket tilbake av og som vet inderlig vel hvor glad han er i BH,er så hun kjøper ofte nye til han.

Familie[rediger]

Siden Fat-Man er en kopi av Batman (bare mye feitere) er foreldrene hans ikke døde (Bare mye feitere). Moren til Fat-Man døde ikke av for mye sukker i Corn-Flakesen for hun er hjemme og vasker de røde BH,ene han elsker så mye . Faren døde ikke av å se på for mye Justin Bever, men gleder seg hver dag når Fat-man kommer hjem så de kan se på Bh,er sammen . At foreldrene fremdeles er i livet førte til mye glede i livet hans og store depresjoner har ikke vært et problem for Fat-man . Noe som forklarer hvorfor han er så elendig og fullstendig ubrukelig i å jakte på tyver,skurker ,mordere og annet troll pakk . Noe som var hans eneste ønske i livet og stoppe skurkene , derfor overspiser han og blir feitere gjennom årene. «Etter et godt måltid, drar jeg hjem til mamma.»

- Fat-man om hva han gjør etter ett godt måltid.

Fritid[rediger]

Som sagt har Fat-Man lite og gjøre på fritiden sin siden han ikke har så mye av den han jobber stort sett hele tiden , men av og til mobber han jenter som vil bruke BH,er eller prøver og passe på McDonald's mens han spiser der. Heisann, husket jeg å si at det han gjør på fritiden er rett og slett å spise enda litt til. Hvorfor? Fordi han er Fat-man. «Håper jeg finner en fin BH som passer.»

- Fat-man om fritid.