Fengsel

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk

Et fengsel er en plass der alle Bad Boysa var samlet i små celler for å se hva som skjer (Les også skole). Vanligvis bor det 2 stk. i en celle, men er du veldig snill får du kanskje invitere noen flere venner over på fest.

Alle som kommer i fengsel får et dårlig liv, og dermed vil de ikke leve lenger. Dette fører til at de henger seg i sokkene sine.

[rediger] Norske fengsel

I norske fengsel har du alt du noen gang kunne ha drømt om. Fjernsyn, en god seng, playstation, toalett, osv osv. Du får dusje hele tiden, og får mat levert til deg. Hva mer kan en vel ønske seg? :) Norske fengsel er et sosialt sted der mange vennskap blir opprettet. Mest populære er fange-fangevokterkjærlighetsforholdet. Som sagt samler alle Bad Boysa i landet seg i fengselet, for å kunne henge sammen med andre Bad Boys. Det hender at det oppstår krangler og slosskamper, til de andre fangene og fangevokterne sin store glede.

[rediger] Utenlandske fengsel

I utenlandske fengsel bor du ofte i et lite kvadratisk rom de kaller "celle". Her bor du alene eller sammen med en annen Bad Boy. Den mest populære aktiviteten er å sitte å vinke til Bad Boy-vennene dine på den andre siden av rommet. Dersom du er lei av å sitte i fengsel er det vanlig å bryte seg ut. Teskjeer er ofte brukt til å grave seg ut med. Har du ingen teskje kan du jo bare ringe MacGyver, så kommer han og lager en bombe til deg av kjønnshår og svette, noe som er mer enn nok av i vanlige fengsler.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger bilder.
Du kan gjøre dette ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.
Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk