Fengsel

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Et fengsel er en plass som folk fra Norge bruker for å ha det kjedelig, men uteliggere drar også dit. Alle som kommer i fengsel får et dårlig liv, og dermed vil de ikke leve lenger. Dette fører til at de henger seg i sokkene sine.

I norske fengsler har du alt du noen gang kunne ha drømt om. Fjernsyn, en god seng, PlayStation, toalett, osv osv. Du får dusje hele tiden, og får mat levert til deg av tjenere i svarte uniformer som ikke sier noe til deg eller vil ha betaling for det er allerede betalt for av de som satte deg her.

Norske fengsel er et sosialt sted der mange vennskap blir opprettet. Mest populære er fange-fangevokterkjærlighetsforholdet. Bad Boysa samler seg ofte i fengselet slik at de kan henge sammen med andre Bad Boys.

Det hender at det oppstår krangler og slåsskamper, til de andre fangene og fangevokternes store glede.

Utenlandske fengsler[rediger]

I utenlandske fengsel bor du ofte i et lite kvadratisk rom de kaller "celle". Her bor du alene eller sammen med en annen Bad Boy. Den mest populære aktiviteten er å sitte å vinke til Bad Boy-vennene dine på den andre siden av rommet.

Dersom du er lei av å sitte i fengsel, kan du bryte deg ut. Teskjeer er ofte brukt til å grave seg ut med. Har du ingen teskje, kan du ringe MacGyver, så kommer han og lager en bombe til deg av kjønnshår og svette, noe som er mer enn nok av i vanlige fengsler.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Large sauce kjottkake.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.