Fifa

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Fifa ble oppfunnet i 1932 av den polske pop-stjernen Adolf Hitler. Fifa stod først for "Fremtidens Ironisk Fall Anus!", og var ment som en organisasjon for å fremme slemminger som ikke var frekke, som sport i Polen var fotball aka innebandy den mest populære sporten. Innebandyen ble ikke godt mottatt i Polen, og det endte med at Hitler måtte reise til Tyskland og bli en gal diktator. Hitler tok selvmord i sin bunkers i 1945, fordi han forstod at Fifa hadde ingen fremtid som innebandy-organisasjon.

"Fifa" ble dermed lagt på is, frem til 1949, da navnet ble tatt på nytt på en ny organisasjon som handlet om fotball, og som ikke stod for Hitler's idealer. Fifa er også navnet på et fotballspill. Det kommer ut en ny tittel hvert år, som Fifa 2007 og Fifa 2008, og det er aldri noen spesielle endringer fra år til år 1

Dette er en advarsel til alle unger under 69 år, hvis du spiller for mye fifa kan det føre til hiv og AIDS og downs og du kan bli smittet av Nicki sykdommen som gjør at du får lyst til å slikke ballene til alle du se på gaten. spillet går ut på å få en liten ball inn i et mål som gjør at tredje verdenskrig vil utbryte med mindre tyskland vinner.