Fisk

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk

Fisk er Norges valuta.


Om vinteren så gjemmer fiskene seg under snøen for å holde varmen.Fisken er også et fælt dyr med flere bein enn man klarer å telle. Disse kan man lett sette i halsen. Dette var en av de mange måtene MCGyver døde på. Den er ett av mange utenomjordiske vesener som er blitt skremt til live av utbryterkongen Lars Monsen. De holder til i fjellene, men når gytevandringen nærmer seg, tar de ubåt til nærmeste tropiske øy for å dra på strippeparty. Fisk er også kjent for å være uhyre sexgal,den sexer med moren sin, faren sin og datteren hver andre sekund.Fisk har veldig kort hukommelse ca. 5 sek. tar de seg en tur i gullfiskbollen glemmer de hvor de er. Fisk kan ikke forskjellen på mat og stein så noen fiskers livrett er stein. Når de har tatt en munnfull stein spytter de det ut igjen fordi de finner ut av det ikke er mat.


P.g.a. fæle klimaendringer kan man nå i nyere tid også finne fisk i havet. Hvis du skulle være så uheldig å få en på kroken mens du leter etter internasjonal kommunisme, løp direkte til din mor og fortell om den traumantiserende hendelsen. Hun vil da gi deg en kopp varm kakao, og alt blir glemt. Deretter kan man gjenoppta letingen etter internasjonal kommunisme.

Fisk inneholder giftene omega-3 og tran. Noen Fisk inneholder stoffet uranium og dette gjør dem til gale mordere som dreper reker og andre skalldyr. Dette øker sannsynligheten for orgasme med 99.99%, noe som også kan føre til at fisken sprenger, dette gjelder spesielt Torsk. Denne type torsk kalles "Sprengt torsk" og finnes bare i iskalde strøk. Derfor er det veldig mye sprengt torsk i Kautokeino.


Formering: Fisken formerer seg ukjønnet, det vil si at den befrukter seg selv ved hjelp av autofellatio. (Nei det er ikke navnet på en italiensk mann). Mange tror at fisken legger egg (rogn), men dette er bare en myte. Rogn er nemlig en farlig parasitt som svømmer inn i fisken og suger livskraften ut av den.


Noen fisk er glade sånn som "Gla laksen" denne finner du bare i Nord-Finland. Denne fisken er ikke sjelden og du ser den hver gang du får den på "Kroken". Svenskenes favoritt fiskefilm er "Haisommer 3". Svenskene er gale etter Gla Laks. Makrell er en av de farligste "vibratorfiskene" i Nordsjøen. Den gjør at over 8.000.000.000.000 blondiner får orgasme eller setter den fast i skjeden. Det kan være vanskelig å få en makrell ut av skjeden, den letteste måten er å operere den ut med motorsag.

Dette gjøres uten bedøvelse. For å minske skadene på fisken, skjæres av og til kjønnsorganet ut og fisken blir sluppet fri og skjeden stappes inn igjen og sys på plass med garn av 100% norsk saueull. Har du analkløe prøv å putte en makrell inn i anus og se om det hjelper. Er moren din feit prøv å riste fettet vekk med makrell.


Den farligste fisken som finnes i Norge er silden, den dreper over 300 mennesker hvert år. Folk blir skremt ihjel av den lille gnomen som svømmer rundt bare for å gjøre faenskap. Norges kystvakt prøver å holde bestanden nede, de pleier som regel å drukne silda i vann. Dette er en lang og smertefull død, sier lederen for kystvakta Gjådd Leif Leifusen. Det er ca. 8.234.900 sild i norge, og bestanden skal ned til ca. 500.000 i løpet av 2019. De regner med at i løpet av de siste 50 årene de har jobbet med å få ned sildebestanden, har de tatt livet av rundt 400 sild.


Fisk Generelt: Noen typer fisk lider av svømmofobi, dette gjør at fisk som må svømme for å holde seg i live dør. Forskere har funnet ut at den fiske arten som er hardest rammet av "svømmofobi" er reker. Det dør ca. 50 reker i året av svømmofobi. For å få ned disse tallene, må man gi dem "antibiotika". "Mennesker burde bli flinkere til å observere reker med denne type fobier" sier fiskeminister: Fiske Fiskesen til VG og Her og Nå. Hvis du blir medlem på www.jegvilhjelpefiskogjegvildonere100kriukaforoghjelpefisk.no/signup og gi oss 100kr i uka.

Sydhavskonge er en slekt i fiskefamilien. Den bor bare syd i havet og svømmer sydover hele tiden.

Den gir også ut en gass som heter metan som gjør det livsfarlig å bade der det er mye fisk, for da kan du dø av forgiftning.


Kjente fiskere: -Harald Eia -Knut Fiskeberget. -Erna Solberg. -Kjell Magne Fiskevik. -Per i Hagen. -Oluf Hansen. -Saddam Hussain. -Olga. -Knut Arne -Tosk -Flaks -Helga Lydersen. -Jens Fiskeberg. -Klaudia Klamydia. -Frank Fiskenstein. -Donald Fisk. -MacGay-ver. -MacGayver. -Georg W. Fiske Busk. -The Stig. -James May.

Penn.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger å deles opp i avsnitt og/eller gramatikkontroll.
Du kan gjøre dette ved å redigere den.

fisk snakker egentlig alt slaks språk bare at de skjuler deteo:Fiŝo

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk