Fisk

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Fisk er Norges valuta.


Om vinteren så gjemmer fiskene seg under snøen for å holde varmen.Fisken er også et rydig dyr med flere bein enn man klarer å telle. Disse kan man lett sette i halsen. Dette var en av de mange måtene MCGyver døde på. Den er ett av mange utenomjordiske vesener som er blitt skremt til live av utbryterkongen Lars Monsen. De holder til i fjellene, men når gytevandringen nærmer seg, tar de ubåt til nærmeste tropiske øy for å dra på strippeparty. Fisk er også kjent for å være uhyre sexgal,den sexer med moren sin, faren sin og datteren hver andre sekund.Fisk har veldig kort hukommelse ca. 5 sek. tar de seg en tur i gullfiskbollen glemmer de hvor de er. Fisk kan ikke forskjellen på mat og stein så noen fiskers livrett er stein. Når de har tatt en munnfull stein spytter de det ut igjen fordi de finner ut av det ikke er mat.

Hvis du noen gang har fått en gullfisk, pass på! Den kan bli 10 ganger Større enn den største hvalen! Den kan umiddelbart spise deg når du prøver å mate den, Gullfisken syntes det er like godt å spise deg, som du syntes det er Å gafle i deg ostepop, på en fredag, imens du ser på TV2.

Ikke mat fisk med sjømat av noe slag, da kan fisken føle seg kanibalisert, bare la den spise sjokolade, tyggetferdig tyggis, makroner og sukkerspinn! Ikke la den være i vann alt for lenge, den kan da drukne, De fleste fisker hater vann og de kalles: Tørrfisk. Tørrfisker lever vanligvis i vulkaner med Fiskus. (MEnneskelig kjent som Jesus) De fleste fisker er Homofile eller Lesbiske, kaller på din elsker, ved å vrikke på rompa og slenge ut det nyvaska håret, med balsam XX laks (også sett på TV2)

Fisker spiser ofte stegner som er spisse sånn at de kan klø seg innvendig. Hvis det er en magnet nærheten funker det også.


Fisk er mest kjent for å lage stein, hus og akvarier. hvis de ser deg mens de lager noe av dette må du løpe viss ikke dreper de deg. Hvordan dreper de deg, de suger av hodet ditt svømmer inn i kroppen din og lager rede P.g.a. fæle klimaendringer kan man nå i nyere tid også finne fisk i havet. Hvis du skulle være så uheldig å få en på kroken mens du leter etter internasjonal kommunisme, løp direkte til din mor og fortell om den traumantiserende hendelsen. Hun vil da gi deg en kopp varm kakao, og alt blir glemt. Deretter kan man gjenoppta letingen etter internasjonal kommunisme.

Fisk inneholder giftene omega-3 og tran. Noen Fisk inneholder stoffet uranium og dette gjør dem til gale mordere som dreper reker og andre skalldyr. Dette øker sannsynligheten for orgasme med 99.99%, noe som også kan føre til at fisken sprenger, dette gjelder spesielt Torsk. Denne type torsk kalles "Sprengt torsk" og finnes bare i iskalde strøk. Derfor er det veldig mye sprengt torsk i Kautokeino.


Formering: Fisken formerer seg ukjønnet, det vil si at den befrukter seg selv ved hjelp av autofellatio. (Nei det er ikke navnet på en italiensk mann). Mange tror at fisken legger egg (rogn), men dette er bare en myte. Rogn er nemlig en farlig parasitt som svømmer inn i fisken og suger livskraften ut av den.


Noen fisk er glade sånn som "Gla laksen" denne finner du bare i Nord-Finland. Denne fisken er ikke sjelden og du ser den hver gang du får den på "Kroken". Svenskenes favoritt fiskefilm er "Haisommer 3". Svenskene er gale etter Gla Laks. Makrell er en av de farligste "vibratorfiskene" i Nordsjøen. Den gjør at over 8.000.000.000.000 blondiner får orgasme eller setter den fast i skjeden. Det kan være vanskelig å få en makrell ut av skjeden, den letteste måten er å operere den ut med motorsag.

Dette gjøres uten bedøvelse. For å minske skadene på fisken, skjæres av og til kjønnsorganet ut og fisken blir sluppet fri og skjeden stappes inn igjen og sys på plass med garn av 100% norsk saueull. Har du analkløe prøv å putte en makrell inn i anus og se om det hjelper. Er moren din feit prøv å riste fettet vekk med makrell.


Den farligste fisken som finnes i Norge er silden, den dreper over 300 mennesker hvert år. Folk blir skremt ihjel av den lille gnomen som svømmer rundt bare for å gjøre faenskap. Norges kystvakt prøver å holde bestanden nede, de pleier som regel å drukne silda i vann. Dette er en lang og smertefull død, sier lederen for kystvakta Gjådd Leif Leifusen. Det er ca. 8.234.900 sild i norge, og bestanden skal ned til ca. 500.000 i løpet av 2019. De regner med at i løpet av de siste 50 årene de har jobbet med å få ned sildebestanden, har de tatt livet av rundt 400 sild.


Fisk Generelt: Noen typer fisk lider av svømmofobi, dette gjør at fisk som må svømme for å holde seg i live dør. Forskere har funnet ut at den fiske arten som er hardest rammet av "svømmofobi" er reker. Det dør ca. 50 reker i året av svømmofobi. For å få ned disse tallene, må man gi dem "antibiotika". "Mennesker burde bli flinkere til å observere reker med denne type fobier" sier fiskeminister: Fiske Fiskesen til VG og Her og Nå. Hvis du blir medlem på www.jegvilhjelpefiskogjegvildonere100kriukaforoghjelpefisk.no/signup og gi oss 100kr i uka.

Sydhavskonge er en slekt i fiskefamilien. Den bor bare syd i havet og svømmer sydover hele tiden.

Den gir også ut en gass som heter metan som gjør det livsfarlig å bade der det er mye fisk, for da kan du dø av forgiftning.


Kjente fiskere: -Harald Eia -Knut Fiskeberget. -Erna Solberg. -Kjell Magne Fiskevik. -Per i Hagen. -Oluf Hansen. -Saddam Hussain. -Olga. -Knut Arne -Tosk -Flaks -Helga Lydersen. -Jens Fiskeberg. -Klaudia Klamydia. -Frank Fiskenstein. -Donald Fisk. -MacGay-ver. -MacGayver. -Georg W. Fiske Busk. -The Stig. -Simon -James May.

Penn.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger å deles opp i avsnitt og/eller gramatikkontroll.
Du kan gjøre dette ved å redigere den.

fisk snakker egentlig alt slaks språk bare at de skjuler deteo:Fiŝo[[ja:魚類]