Fisk

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
denne artikkelen hadde trengt et bilde, vent litt jeg skal finne et kamera(vis jeg finner det).

For annen betydning, gå til fisk (språk)

denne artikkelen har stort potensiale, men den trenger mer banjo!!.

Fisker er veldig uvanlige dyr som lever i havet. De er veldig sjeldne. Fisk ansees som mat for noen voksne mennesker, men det er egentlig en måte å torturere barn og unge på. De er vanskelig å få tak i siden de fines bare i finland, til og med mennesker og er derfor en delikatesse.


Fisker lever under vann. De raper ikke men de bæsjer på seg, og vis du tenker på en fisk, kommer den og bæsjer på hodet ditt. Gøy sant??

Tro som bærer er verdens mest kjente fiskeart

Den største fiske i havet er pelikanen. Den samler saman fisk i den store munnen sin, så svømmer den til bunnen av havet og graver den ned.

Etter det så driter pelikanen på fisken, sånn at ingen andre pelikanter skal finne dem. Noen folk sier at fisker lever i alle havene og er veldig gode, men ikke hør på dem! De vil bare torturere deg sånn at pelikanene kan ta deg ned i havet og bæsje på deg.

Noen mennesker er også fisker som den kjente Hagafisken , som ble fisket opp i Hafrsfjord i 1999 av fiske legenden Haga selv. Det har blitt observert fisker på skoler i hele landet de har ofte et arr i leppen etter de bet på agnet Åg ble trukket opp.