Fisk

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

For annen betydning, gå til fisk (språk)


Fisker er veldig uvanlige dyr som lever i havet. De er veldig sjeldne. Fisk ansees som mat for noen voksne mennesker, men det er egentlig en måte å torturere barn og unge på. De er vanskelig å få tak i siden de fines bare i finland, til og med mennesker og er derfor en delikatesse.

Fisker lever under vann. De raper ikke men de bæsjer på seg, og vis du tenker på en fisk, kommer den og bæsjer på hodet ditt. Gøy sant??

Tro som bærer er verdens mest kjente fiskeart

Den største fiske i havet er pelikanen. Den samler saman fisk i den store munnen sin, så svømmer den til bunnen av havet og graver den ned.

Etter det så driter pelikanen på fisken, sånn at ingen andre pelikanter skal finne dem. Noen folk sier at fisker lever i alle havene og er veldig gode, men ikke hør på dem! De vil bare torturere deg sånn at pelikanene kan ta deg ned i havet og bæsje på deg.

En annen type fisk er Donald trump. den er veldig hot<333 Jeg er veldig forelska i ham. alle er det. nå kommer jeg og tar deg med i senga;)))

Donald trump gjør ikke som pelikanen, men han gjemmer dem i tupeen eller underbuksen sin, der er det fullt av utflod, mensen og drit. Her dør de fordi det lukter FAEN MEG VÆRRE EN DEG! TAKK FOR AT DU LESTE OM DRIITENNNNND TRUMPPPP