Fjell

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Når matfatet er fult spiser vi.Det gjelder og slå til på akkurat det rette tidspunktet . forklarer en Fjelltiger fra toppen på prekestolen.

Fjell.[rediger]

Har vært i tusener av år og mange har vært irritert på dem som moses som var kjent for og gi de deng med stokken sin.Mens andre igjen ikke kan gå en dag utte og masse i detaljerte skildringer om hvor majestetisk og flott de er .Disse individene kalles gjerne for Fjeldabe .Uansett hvilken kategori du tilhører er fjellene kommet for og bli.Og som det store spaghetti monster sier :

  • Fjell er veldig nyttig og det er mange pirater som har gjemt skattene sine der.
et vanlig gjemmested for troll som skal studere menneskets oppførsel og paringsakt i vann.

Fjellets opprinnelse.[rediger]

Fjellet ble skapt og bestilt av troll som trengte et sted og bo når de var i på jorden med romskipene deres.De forsker på mennesker og sidets vi var noen flotte og artige individer som fortjente deres oppmerksomhet.

  • De brukte Pyramide som mal og gav hvert troll sin egen frihet til å forme fjellet sitt som de ville. Derfor har vi noe små og noe store og noen som aldri riktig ble ferdig som de bygger og finpusser på litt når de har tid.

Vegstasjon.[rediger]

Det er lite vekst på fjellet slik var det ikke i startene da var de dekket av frodige skoger , men trollene som så at det kom til og bli dyrt og bo på jorden. leide dem utt til forsjelige dyreslag .Slik som :

Som betaler leie med avføring som trollene spiser.Troll spiser ikke menneske-avføring da dette ikke er etisk riktig å gjøre når du forsker på en rase. Ellers vist du er en Fjeldabe kan du finne både sopp og Kenner her.Er du som Moses jobber du nok i anleggsbransjen og kan få sprenge og knuse fjellet når du vil , men det er en god ting og følge Fjellvettreglene. <gallery> Fil:ArneNæss.jpg|Hei , Hei Gutter. Fil:ArneNæss.jpg|Jeg har sett mange troll. Fil:ArneNæss.jpg|Jeg liker å filosofere med dem.