Fluer

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Fluen (Ekloticus Baijsamaticus) er en dyreart innenfor insektenes verden og blir for tiden sett på som en av verdens mest IQ-besatte dyrearter, og kan lett sammenlignes med Chuck Norris' underbevissthet. Fluene har lange, brede vinger som de bruker til å løfte dens bæsj-lakkerte kropp med. Fluene lever i kolonier på ørten millioner og blir ofte sett på som brunting-elskere, nettopp fordi de har et naturlig forhold til bæsj. Fluer er noen ekstremt kule vesner og blir sett på som en av verdens mest intelligente dyrearter. Fluer blir også forgudet av utallige personer rundt om i hele verden.

Fluenes opprinnelse[rediger]

Fluen kom opprinnelig på 8-tallet da Chuck Norris ved et uhell kom til å bæsje i en av hans mer ustabile doklosetter, etter at han hadde fullført en økt med Aerobic. Bæsjen ble assosiert med det hvite glassmateralet og den radioaktive doskålen, og det ble dannet bæsj-sulfid som vitenskapelig blir kalt SH1T0, oppkalt etter det nå legendariske utsagnet Chuch Norris sa like etterpå hendelsen: "Shit Oh!". Bæsj-sulfidet ble så mutert til en haug med søte vesener som Chuck Norris aldri hadde sett maken til. Chuck Norris ble så overfalt, og fluene boret seg inn i tykktarmen hvor de så hentet ut all bæsjen stakkars Chuck hadde spart på til den uoffisielle dritefestivalen i Shit City i POO-S-A, hvor Chuck ved flere anledninger hadde stukket av med den offisielle "Shit Master Championship"-pokalen, som er å finnes i det nå nedlagte museumet "Cultural Poo Museum" i Poo Pork på østkysten av POO-S-A.

Heldigvis hadde Chuck en bæsjpulverisator på seg, men det hjalp dessverre ikke, blant annet fordi han hadde brukt den opp på grisebæsj han hadde eksperimentert med tidligere i sin karriere som bæsjfanatiker. Fluene samlet seg sammen og delte sine ideer om en underverden av alle slags bæsjer man kan tenke seg, og IQ-en vokste seg stor. Fluene har siden reist verden rundt og fordervet og absorbert utallige bæsjeklatter i sin søken etter allmakt i den tredje verden.

Bosteder[rediger]

Fluer er noen veldig mystiske vesener, og man har flere ganger observert fluer som samler bæsj og fett, for deretter lage sitt eget hus med baderom, soverom og skikkelige luksuriøse stoler, alt lagd av bæsj. Intelligensen deres er ifølge Chuck selv såpass bra at de til og med har bygd undergrunnstuneller i og rundt byområdene i store deler av POO-S-A, for det meste i Poo Pork og Shit City. Det er kanskje derfor at det er så mange uteliggere i Poo Pork nettopp fordi de blir avhengig av den sterke lukten av bæsj, og derfor at også narkomarkedet er blitt nærmest utryddet. Dette kan forklares med at politiet forguder fluene når de ikke er på arbeid (bevisene er opptatt av overvåkingskameraer rundt om i byene) og de ofrer sine bæsjeklatter i håp om at fluene skal fortsette med å holde narkomarkedet nede, noe Barack Obama synes er helt topp.

I sin nyeste tale til folket sa Barack Obama følgende: "If we're going to win against the criminalized underworld, we must take action by allowing these brown-loving creatures to haunt our houses in order to keep the crime down. And yet, we haven't even thanked them enough to even let them loom at us as their children". På norsk vil det si at vi må handle ved å la fluene infisere husene våre og dermed takke dem slik at vi kan fortsette vårt partnerskap.

Mat[rediger]

Som tidligere nevnt, har fluene en lidenskap for bæsj. Derfor faller det naturlig at fluens favorittmat er, nettopp, bæsj. Så lenge vi fortsetter med å gi dem offergaver og all bæsjen vi har, så vil fluene beskytte oss mot tyver.

Fluer som husdyr[rediger]

Det er nå mulig (takket være Chuck Norris' nyeste oppfinnelse kalt "fluetemmeren") å fjerne fluenes ville råskap og gjøre den vennlig. Man kan blant annet ha fluer til å erstatte vaktbikkja di, med mye større effekt enn en ordinær vakthund. Man har også klart å få fluen til å lage mat, dog man kun får brune matretter som resultat.

Fluer i samfunnet[rediger]

Fluene har også fått tronet sin plass som politifolk (de gamle var uansett ikke effektive nok) rundt om i norske byer som Oslo og Poo Pork, hvor effektiviteten i forhold til de gamle er over 1000 % bedre. I tillegg har fluene fått jobbtilbud som overvåkningskameraer, hvor øynene deres er mye mer effektive enn vanlige linser. Bankene har hatt spesielt god nytte av dette, med resultat av at langt flere bankranere er blitt stoppet og kontrollert av politifluene.

Som brannmenn har fluene fått en pangstart, spesielt på grunn av deres eget brannpulver, som består av bæsjsulfid og Obama's patenterte pulveriseringsteknologi. Som resultat av dette, skjer brannslukking på under 0,00000000000000000000000002 sekunder, hvilket eliminerer all form for fare for de som er inne i huset som brenner. Pulveret hadde i v1.0 da en bakdel, som vil si at den enkelte ganger kan forårsake allergi hos folk som er allergiske mot brune ting som ikke er sjokolade. Dette har i v2.0 blitt rettet opp ved at pulveret er tilsatt sjokolade-aroma.