Flyeren

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Flyeren.jpg
Flyeren
IATA
OH
ICAO
MY
Callsign
GOD!
Grunnlagt1978
HovedflyplasserIndre Arna Hovedflyplass
BonusprogramEkstra fallskjermer
LoungeTo per person
AllianseMed Sovjetunionen
Antall fly345,2 + to ekstra i sommerferiene
DestinasjonerTimbuktu, Langtvekkia, Atlantis, m.m.
MorselskapFlakseren
SlagordVi bringer deg dit du skal, med mindre noe uventet skjer. I så fall skylder vi på deg, kommunismen og alt som verre er!
HovedkontorEt eller annet sted
NøkkelpersonerKong Harald, Sveinung Monsen
Nettside: Ukjent

Flyeren er et svært kjent flyselskap som ble opprettet i 1978 av Per Spellemann.


Historie[rediger]

I 1978 skulle Per Spellemanns kone, Petra Spellemann, fylle 30 år. Hun ønsket seg en ferie til Timbuktu. Per Spellemann fant ut at dette var veldig dyrt, og siden han ønsket å tjene på det, bestemte han seg for å opprette et eget flyselskap. Flyeren ble straks meget populært.

I 1984 var Sveinung Monsen, direktør i flyselskapet Flakseren, veldig sjalu på Flyeren, siden de var så populære. Derfor satte han opp en sleip kontrakt med liten skrift som sa at alle rettigheter i Flyeren ble overdratt til direktøren i Flakseren. Dette lyktes, og det ble en svært depressiv periode for Spelemannfamilien, noe som førte til at samtlige begikk selvmord noen måneder senere.

Sveinung Monsen fortsatte driften av Flyeren til mai 2008, da det populære selskapet utrolig nok gikk ad undas, eller konkurs som det heter på folkemunne.


Terrorangrepet 19. juni 1999[rediger]

Dette er en av de godt maskerte bakmennene bak terrorangrepet. Som vi ikke kan se er det mangen synlige detaljer i ansiktet hans. Det eneste vi vet, er at han ikke er fra Midt-Østen, fordi han er bleik som en pale.

Den 19. juni 1999 skjedde det verste alle flyselskaper kan tenke seg. Tre godt maskerte menn gikk mot cockpiten halveis over Atlanterhavet på vei til Timbuktu. De stilte seg opp ved siden av piloten med en plastkniv og sa: "Vi vil ha pudding!" Piloten bad dem sette seg ned til turen var over. Da sa en av de maskerte: "Vi har en plastikkniv, og vi er ikke redd for å knekke den. Jeg advarer deg! Vi knekker den hvis i ikke får pudding!!" Piloten stotret til en av flyvertinnene at hun skulle gi dem pudding. "Det er ikke mer pudding," sa hun. "Det er bare gelé." Terroristene truet nok en gang med å knekke plastikkniven. "Men for himmelens skyld!" skrek piloten. "Gjør noe! De har en plastikkniv!" Akkurat da sprang en modig mann mot dem, og skallet dem ned alle som en. Denne ukjente mannen var George W. Bush, og for sitt heltemot, ble han senere utnevnt til president av USA. Terroristene derimot, hoppet ut av flyet. Men de glemte fallskjermer, så ingen vet hvordan det går med dem nå.


Økonomi[rediger]

Dette er et sårt tema som vi ikke skal gå nærmere inn på. La oss bare si at den var synkende fram til mai 2008.