Hovedside

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Forside)
Hopp til: navigasjon, søk
Velkommen til Ikkepedia

Det innholdsløse leksikonet som alle kan redigere.
4 212 artikler på norsk

Bla gjennom kategoriene · Alfabetisk liste
Kategorier: Kultur · Geografi · Historie · Matematikk · Vitenskap
Samfunn · Definisjoner · Kunst · Film · Teknologi · Sport · Språk

Utvalgt anbefaling

Cowlaf.jpg

Skotsk høylandsfesyndrom er en tilstand som i stadig økende grad rammer amerikanske og russiske presidenter. En lengre rekke LO-topper har dette syndromet. Syndromet øker antall endorfiner og gir pasienten et tomt ansiktsutrykk samt hårveksten under armene øker mens hårmengden minker rundt skalpen, men øker desto mer ved pannen og pasienten blir tvunget til å bli klippet med sauesaks. (Les mer...)

Månedens Ikkepedianer og Månedens n00b

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer Her påskjønner vi de som den siste måneden har gjort MYE (se det er STORE bokstaver i MYE) for Ikkepedia. Dette betyr at kandidaten har jobbet MYE (der var de store bokstavene igjen) for Ikkepedia den siste måneden. Egentlig ikke mer enn at brukeren skjønner hva Ikkepedia dreier seg om og jobber konsekvent mot målet. (Ehh Målet, hvor ??)


Noobaward.jpg

Månedens n00b Dette er nybegynnernes pris; de som umiddelbart skjønner hva dette dreier seg om og gjør det! Det krever ikke så mye, men kandidatene må gjøre inntrykk på juryen. (Konfekt e.l. sendt i posten vil hjelpe)


Prisen som ble utdelt for 2011 og 2012
MEN den aller gjeveste prisen er selvfølgelig prisen ÅRETS IKKEPEDIANER. Den deles ikke ut i tide og utide, kun den 31. desember hvert år og krever at mottaker virkelig har jobbet for Ikkepedia HELE året. Her nytter det ikke å være aktiv av og til, men HELE TIDEN.


Stem på desember måneds Ikkepedianer og Månedens n00b! | Tidligere vinnere

Beskjeder

 • Ikke legg inn en-setnings-artikler, men legg litt arbeid i artiklene
 • Vær vennlig å registrere deg om du vil legge ut eller redigere artikler
 • Les vår guide på hvordan du bør skrive artikler
 • Les vårt eksempel her på hvor lange artikler bør være.

For å illustrere hva vi mener, har vi samlet noen fæle eksempler på hvordan det ikke, vi gjentar, ikke skal gjøres. Under ser du tjue tilfeldig valgte «artikler» som har fått «æren» av å bli innlemmet i skrekkabinettet vårt som bevaringsverdige. Ikke sett deg som mål å havne her, Ikkepedia:Sletterådet ser gjennom deg som en glassmanet og gjør kort prosess med deg dersom du så mye som tenker på å prøve.

Sylinderarkivet.png
Resten av søpla finner du i Sylinderarkivet

Dette er ikke Wikipedia

Dette er ikke Wikipedia, men Ikkepedia – den politisk ukorrekte versjonen av Wikipedia. Mer eller mindre alt som står her er fantasi som ikke har rot i annet enn hodet til de fulle forfatterne.

Faktainformasjon i andre artikler enn hjelpeartiklene skal ikke forekomme, og forfatterne av artikler som inneholder fakta vil få sjelen hjemsøkt av ansatte fra Skatteetaten.

Når det er sagt, er Ikkepedia en parodi og ikke et fristed for usammenhengende tøv eller mobbing. Referanser til virkeligheten kan hjelpe lesere med å følge historien/humoren, og blant de beste artiklene finner vi dem som lett kunne forveksles med Wikipedia-artikler – om det ikke var for at det som stod der var oppspinn.

Søsterprosjekter

Norsk Uncyclopedia går under navnet Ikkepedia og utgis av alle som ønsker å delta.

Ønsker du å besøke andre ikkepediaer?

Besøk gjerne Uncyclomedias språkportal!

I dag

Tilsølte gater etter Powerpuffjentenes gjenforeningsseremoni i Townsville i 2016. Til tross for at de er blitt myndige, kan de ennå ikke gå normalt, og mange i byen mener at de bør tiltales for hærverk om de ikke snart lærer seg å gjøre det.

8. desember: dagen da superheltene skal lære å gå

 • 1790: Danmark-Norge skifter styreform fra enevelde til skjemavelde. Batman blir arbeidsløs og må lære seg å gå vanlig.
 • 1913: Adolf Hitler forsøker å avlegge opptaksprøve ved det østerrikske kunstakademiet Akademie der bildenden Künste Wien, med bildet Das Mädchen ist ein Kartoffelknödel, men maler bildet speilvendt og blir latterliggjort. Han slutter på akademiet og flytter til Tyskland.
 • 1918: Hitler kommer tilbake på besøk og rekker tunge til kunstakademiets rektor, som hadde glemt brillene sine den dagen og ikke så noe som helst.
 • 1925: Hitler kommer tilbake på besøk og kaster toalettpapir på kunstakademiet. Akademiets rektor tar straks æren for verket, og hylles av hele Wiens litterære elite for den fascinerende bruken av toalettpapir til å lage postmodernistisk protestkunst.
 • 1932: Hitler kommer tilbake på besøk, skvetter bensin på kunstakademiet og forsøker å tenne på. Bygget er av stein, og uforutsette regnbyger hindrer ethvert forsøk på å få fyr. En nærliggende rosebusk brenner imidlertid ned.
 • 1938: Hitler beordrer Luftwaffe til å bombe kunstakademiet og bruker vrakrestene til å bygge Berlinmuren.
 • 1979: Pølsefest på Stortinget. Representanter for ungdomspartiene serverer kaffe.
 • 1999: Den dansk-norske popgruppa Aqua kan endelig spille inn musikkvideoen til Cartoon Heroes, etter at Supermann har tatt et intensivt tredagerskurs i normal gange.
 • 2002: Supermann besøker Uranienborg barnehage i Oslo og lærer barna å gå.
 • 2009: Spiderman legger karrieren på hylla og melder seg til undervisning i samtidskunst ved kunstakademiet i Wien.
 • 2016: Powerpuffjentene begraver stridsøksa og gjenforenes etter mer enn tolv år med amper stemning dem imellom. De kan fortsatt ikke gå uten å etterlate seg neonfargede kondensstriper, og aksjonsgruppa Nei til neon jobber for å få dem tiltalt for hærverk.

Uaktuelle Ikkenytt-artikler

Utvalgt ord

Kebabtralle


Prøv å bruke ordet i en samtale.
Kunnskap er makt!

Visste du ...

 • … at verdens første romskip ikke dugde til annet enn kakefat?
 • … at Homer Simpson er en filosof?

Artigpedia

Søker du etter tull og ekstrem nonsense? Vil du bidra og legge til mer tull?
Se Artigpedia, den norske versjonen av Illogicopedia!

Artigpedia-logo.png
Powered by Ikkepedia