Forum:Advarsel på forsiden

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Forum: Forumet > Advarsel på forsiden
Merk: Denne tråden har ikke blitt redigert på 4387 dager. Den blir sett på som arkivert - diskusjonen er over. Ikke svar på tråden hvis den ikke trenger et svar.


For å forhindre de mange artiklene som ikke har noe å gjøre på Ikkepedia, foreslår jeg at vi lager en advarselboks som er GODT SYNLIG på forsiden slik at alle som kommer inn ser den. Den bør inneholde blant annet hva som skal skrives om, og hva det IKKE skal skrives om. Nevne at f.eks. banning og trakasering ikke er godtatt. Med dette i artikler virker Ikkepedia barnslig istedenfor humoristisk. Det bør stå tydelig at man bør legge inn mer enn kun en linje. Det bør stå at personer som ikke følger dette kan bli utestengt. For å heve kvaliteten her tror jeg dette er eneste løsningen. Bart Homer 18. mai 2007 kl. 16:25 (UTC)

Vi har allerede Ikkepedia:Nybegynnerens guide to plasser på forsiden, og hvis ikke folk forstår at dette ikke hører hjemme på ikkepedia, får det stå for deres egen regning, "artikkelen" blir slettet allikevel. Jeg synes det er blitt mye mindre av slike artikler etter at vi begynte å slette "Navneartikler" og la inn nybegynnerens guide på forsiden, og en forside som sier "Velkommen" på en vennlig måte er alfa og omega på en side som ikkepedia. Hvis en forside uten strenge advarsler betyr at jeg må slette 10 artikler ekstra om dagen, så går jeg heller for det.
--Trubadurix 18. mai 2007 kl. 16:36 (UTC)
Det er greit. Men kanskje guiden burde stå mer sentralt slik at flere kan se den? Bart Homer 18. mai 2007 kl. 22:07 (UTC)
Klart, men den står godt synlig(håper jeg), og de som ikke har interesse av å bidra til prosjektet, kommer ikke til å gjøre det uansett om vi hadde skrevet guidene våre ut i 20 eksemplarer og trykket den opp i bakdøra deres med flaggstang. Vi får bare fortsette arbeidet foreløpig, ikkepedia ser bedre ut for hver dag som går. Vi finner nok på noe lurt hvis vi legger hodene i bløt eller øl. --Trubadurix 18. mai 2007 kl. 23:13 (UTC)
De hadde nok ødelagt uansett ja. Jeg sletter masse artikler og blokkerer brukere. Et lite spørsmål. Når det på f.eks artikkelen pulikumstreffer står uheldig spydkaster, så er det morsomt, men ikke noe for et leksikon synes jeg så jeg slettet den siden det ikke er et ord. Skal vi slette artikler som bare er ord som folk finner på, eller skal vi la dem stå? Bart Homer 18. mai 2007 kl. 23:49 (UTC)
Kanskje vi også skal fokusere på de artikklene som er lagt endel arbeid på, skrevet i beste Ikkepedia stil, utmerke disse på navigeringsrubrikken til venstre på hovedsiden som "'Utmerkede artikler" ? Dette er brukt i det vanlige Wikipedia forøvrig.
Ellers så gjør dere administratorer et stort arbeid, dette kommer til å bli bra med tiden !
Mizar 19. mai 2007 kl. 00:13 (UTC)
Det var en god ide synes jeg. Slik kan folk se at gode artikler får oppmerksomhet. Nå er ikke jeg flink med tabeller, så får få en av de andre administratorene til å lære meg det. Takk for skrytet. Bart Homer 19. mai 2007 kl. 00:38 (UTC)
Så lenge det er morsomt, lar vi det stå. Min artikkel om Jaffaburger handler om et ord som ikke eksisterer. Selv om ikkepedia er en parodi, betyr det ikke at alt vi skriver om trenger å være reelt. Uncyclopedia har for eksempel absurde sider som World hunger apprecciation day, Ultra Jesus og Adolf and the Hitlers(Band) osv. Publikumstreffer er forresten et ekte ord, brukt om filmer, bøker og spesielt arrangementer osv. som publikum elsket. --Trubadurix 19. mai 2007 kl. 10:49 (UTC)
OK. Den er grei Bart Homer 19. mai 2007 kl. 12:21 (UTC)