Forum:Ikkepedia og ikke.pedia

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Forum: Forumet > Ikkepedia og ikke.pedia
Merk: Denne tråden har ikke blitt redigert på 2507 dager. Den blir sett på som arkivert - diskusjonen er over. Ikke svar på tråden hvis den ikke trenger et svar.


Nå ble jeg seriøst bafflet. Hvorfor foreligger det både en "ikkepedia.wikia.com", og en "ikke.pedia.ws"? Greswik 20. mai 2007 kl. 13:56 (UTC)

Det hjalp heller ikke å stille spørsmålet, ofte innser man jo da at man har driti på draget som det heter, men her er det fortsatt to versjoner: se http://ikkepedia.wikia.com/wiki/Spesial:Recentchanges og

http://ikke.pedia.ws/wiki/Spesial:Siste_endringer . Greswik 20. mai 2007 kl. 14:02 (UTC)

Re: Ikkepedia.wikia.com

Jeg har alltid lurt på hvorfor det er to norske ikkepediaer, den store forskjellen er at på det andre ikkepediaet skjer det ingen moderering, det er rett og slett fritt fram for å legge inn hva man vil. Dette er ikke tilfelle her.

He, jeg innså nå at denne her er registrert som nynorsk-ikkepedia. Men det er nå fortsatt sånn at den er best, da. Men, altså, om den andre ikke er moderert, ,burde ikke "noen" si fra til wiki-stiftelsen? Det er da livsfarlig å ha sånt liggende ute? Greswik 20. mai 2007 kl. 14:28 (UTC)
Ja, det er farlig. Det ligger enormt mye kontaktinformasjon og sjikane på ikkepedia.wikia.com, ting som blir slettet ved fødsel hos oss. --Trubadurix 20. mai 2007 kl. 14:32 (UTC)
Hvis jeg var deg, ville jeg ha kontakta noen og gjort krav på - jeg mener rede for- situasjonen. Noen må da ha fått oppretta den andre wikien? Det er ikke meningsfullt med to wikier, og begge navna har jo uansett bokmålsform. Denne er størst og burde "spise" det som var fornuftig (eller ufornuftig på den rette måten) på den andre, som burde legges ned og svartelistes. (nå har jeg eksamen på onsdag, så nå skal jeg ikke komme med flere syke forslag. Lykke til evt;-) )Greswik 20. mai 2007 kl. 14:42 (UTC)
Hva språk angår, mener jeg at vi ikke skal å bry oss så veldig mye med å ha en på bokmål og en på nynorsk. At noen artikkeler er skrevet på nynorsk, i ulike former, og andre på noe mer dialektlignende, mens andre igjen på konservativt riksmål, er et artig virkemiddel. --Ingaleis 20. mai 2007 kl. 16:19 (UTC)
Jeg er enig. Noe burde vært gjort, men vi prøver først å få skikkelig orden på denne siden, da det ennå finnes rester fra den tiden det ikke fantes noen form for kontroll på denne siden heller. Det er bare å komme med forslag hvis du har noe på hjertet, har forresten eksamen selv denne uken ;-) --Trubadurix 20. mai 2007 kl. 14:54 (UTC)


Avstemning om sletting av ikkepedia.wikia.com

Satte igang en liten avstemning på ikkepedia.wikia.com, her, så får vi kanskje saken ut av verden snart. Sosekopp Snakk Admin 17. mar 2009 kl. 18:04 (UTC)


Hei, unskyld meg at jeg åpner denne tråden igjen, men det er noe vi må skape tydelighet i. Det angår Ikkepedia på Wikia. Jeg synes det så ekkelt at Wikia beholder wikier, selv om de har flyttet. Den ekte Ikkepediaen er her, og jeg synes det helt klart at den andre nettsiden ikke er nødvendig i det hele tatt! Wikia skaper bare forvirrelse og vi må avgjøre oss med det med en gang. Jeg vil, også på forespørsel av andre, at ikkepedia.wikia blir slettet, pga. det at vi vil ha litt respekt (all arbeidet vi har gjort her). Wikia har dermed ingen respekt ovenfor andre nettsider som har flyttet og har ikke respekt for vårt arbeid. Det viser på nytt at Wikia er maktsyk og ikke tåler konkurranse. Det er forvirrende, det står mye cybermobbing, det er mye vandalifisert, det har lite respekt for oss som jobber nesten daglig her og det er helt håpeløst med en nettside som ikke er den "ekte". Vi må få det avgjort! Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | {{#Icon:Wikia smiley.gif|UnMeta|41|http://uncyclomedia.org}} | 6. aug 2009 kl. 00:03 (UTC)

Det er bare det at jeg vet at Wikia har aldri noe respekt for alt som ikke er Wikia. Carl dessuten satt opp Babel (Se under Hovedside og Aktuelt) og var jo så høffelig å sette både Wikia og Ikke-Wikia sammen. Det gjør ikke Wikia! Wikia melder bare sin egne prosjekter og ikke de andre. Jeg har bare dårlige erfaringer med Wikia, slet nettsiden vær så snill! Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | {{#Icon:Wikia smiley.gif|UnMeta|41|http://uncyclomedia.org}} | 6. aug 2009 kl. 00:14 (UTC)
Det kan vi nok glemme, og vi kan slutte å irritere oss over det med en gang. Som fru Sannse sier «I'm happy for this wiki to remain in place and open for edit», et annet sted har de uttalt at de aldri sletter en wiki. Selv en tålmodig fyr som Origo (som holdt ut lenge med rydding og sletting der borte) har gitt seg, og siden er nå overtatt av en gammel kjenning som vi etterhvert klarte å jage herfra. Det mest idiotiske er at de har opprettet enda en wiki, som de kaller nynorsk, og at de har latt kjenningen vår bli byråkrat og eneste administrator der. --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 6. aug 2009 kl. 18:21 (UTC)
PS "Avstemmingen" vår der borte var over 1. april, det er han dere vet som endret datoen til 1. august. Men det hjelper jo ikke.
Jeg hadde meg et raserianfall på central wikia-forumet etter at de opprettet ikkjepedia. De har begynt å tillate flere wikier per emne, og det er det flere wikier enn oss som får lide for. Det er ikke sikkert at Wikia nøyer seg med kun to Ikkepediaer. Men vi taler for døve ører når det gjelder wikia. Selv om Ikkjepedia etter over 1 måned på baken har kun 1 bruker som forhåpentligvis mister interessen når han eventuelt kommer i puberteten, er nok ikkjepedia kommet for å bli. Det eneste vi kan gjøre nå er å gjøre denne Ikkepediaen til den mest humoristiske siden vi klarer, og fortsette å være imøtekommende mot nye brukere slik at vi får den mest solide brukerbasen. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 6. aug 2009 kl. 22:20 (UTC)
Hvorfor bruke energi på ting vi ikke kan få gjort noe med? Wikia er en irriterende malariamygg som vi aldri vil bli kvitt, så da er det også unødvendig å bry seg om det. Bruk /ignore og lev videre som om det ikke finnes noe som heter Wikia. Det er den enkleste og minst energikrevende veien. Vi er fortsatt større enn demmes ikkepedia-utgave, og vil forhåpentligvis fortsette å være det. Det er trossalt her ildsjelene er, ikke hos wikia ;)--Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 6. aug 2009 kl. 22:32 (UTC)
Derfor er jeg så redd at Ikkepedia kommer til Wikia når den ikke finner seg norsk server. Men men, vi får nok glemme det tross alt. Jeg kan spamme brukerdiskusjonene fra folk som kommer inn der (venter til jeg blir blokkert av en "Wikia-staff"-kar som de kaller det der) | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | {{#Icon:Wikia smiley.gif|UnMeta|41|http://uncyclomedia.org}} | 7. aug 2009 kl. 15:15 (UTC)