Frosk

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
For å finne ut mer: Spør en biolog!

Frosken (Signe), frosk en er en klump med lang tunge som slikker overalt.Frosken finnes i hele den ulovlige verden med unntak av Tyskland . der er alt som ligner frosk lagt inn fryseboksen for lenge siden.


Historie[rediger]

Frosken er opprinnelig tysk, men stakk vekk fra landet da de blei fryst ned ifryseboksen. Forflytningsmønsteret er meget komplisert, og frosker kan bare bevege seg med tunga. Noen frosker mener også at de kan ligge oppi kassen til fetteren sin altså [kenguru], froskens australske fetter. Eneste forskjellen på frosk og kenguru er at de er heil ulike.


Forplantning[rediger]

I motsetning til gammel overtro forplanter frosken seg. At det ligger noe overnaturlig i avkommet kan vi lese ut fra navnet, [rumpetroll]. Rumpetrollet holder til i eksklusive barer, er glade i glitter, stas og rosa champagne. Dettte avtar, og voksne frosker er på evig prinsessejakt for sin forplantning.


Sexpress[rediger]

Froskene hadde et relativt rolig liv før evetyrforfattere ødela idyllen. På slutten av syttenhundretallet ble frosker av begge kjønn jaget vilt. Både prinsesser, lavadelige ungjenter, homofile menn og jenter generelt kasett seg over frosker og tiltvang seg kyss. Etter flere rettsaker vant NFF (Norsk Froske Forbund) til slutt en seier over bl.a. brødrene Grimm. Etter dette er det kun meldte om sporadiske overgrep mot frosk.


Kultur[rediger]

Norsk froskefestival avholdes hvert år i Stavanger i forbindelse med Siddis Brass.

Grunnet republikkens utbredelse siste århundre har det blitt tøft for froskene å formere seg.

   frosker pleier å drite på mennesker hvis de får lyst, etterpå voldtar de dem