Gåsesniffing

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Gåsesniffing er ikke som annen slags sniffing, slik som Hamsersniffing og mammutsniffing. Fordi ved å gåsesniffe kan du bli alvorlig syk og ende på sykehus med kriblinger i leggene og i bakhodet. Det er blitt vist til flere døde ved gåsesniffing og er bare anbefalt for de med godt hjerte.

Hvis du skulle ha for høyt kolesterol, så hjelper det hver 6. gang å gåsesniffe for å få det vekk. Gåsen er full av dødelige bakterier som derfor gjør det farlig å gåsesniffe. Gåsesniffe konkurranse blir holdt Berlin hvert andre år, og over 20 stykker dør hver gang. Det er Ca. 15 stykker som melder seg på.


Oppfinneren[rediger]

Oppfinneren av gåsesniffing er Ole-Blåbær. Ole-Blåbær utførte denne prosedyren for å bli kvitt betennelsen i nesen sin.Ole-Blåbær kjente straks at gåsesniffing var en skikkelig bra oppfinnelse og la ut en gås, med tutorial på eBay. Den ble fort verdensberømt. Tilslutt fant de ut at gåsesniffing var farlig og Ole-Blåbær ble upopulær under 2. verdenskrig pga. gåsesniffing.

Gåsa[rediger]

Gåsa er fortsatt på utkikk etter nye hippier du kan bli sniffet fra. De finner disse folka som regel i Oslo. Om sommeren drar gåsa østover til Oslo bare for hippiene.