Galterud

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Galterud er et sted i Sør-Odal, også kjent som Cowboy land. Galterud er som en forstad til det "store" Kongsvinger, og de har faktisk har plassert kommune grensa feil, den burde fulgt Mellands åa istedet for dagens grense.  !!

Dette stedet er så avsidesliggende at mange faktisk betviler stedets eksistens. Det går allikevel rykter om at det eksisterer en vei der som den beryktede "Galterud-bussen" kjører på. Hvis man skulle være så uheldig å komme til å kjøre på noen av veiene på Galterud, så kjør med varsomhet, det er observert aktive bilister som stammer fra herfra. Som regel kjører dem røde Golfer eller sorte & røde Volvo 240`r. Hvis du ser dem i speilet er det ofte for sent, det beste er å svinge på siden å la dem komme frem, hvis man vurderer å andmelde stygge forbikjøringer ol... så ikke bry deg om å gjøre det, så sant man ikke ønsker større konfrontasjoner med Galterud befolkningen.

Det går også rykter om at det finnes en egen jernbanestasjon på Galterud!! Denne skal etter ryktene kun være satt opp fordi en illsint lokal helt truet Ordfører Myrvang med juling hvis han ikke fikk sin egen private jernbanestasjon på Galterud, den gang han jobbet i NSB. Galterud stasjon er en del av SRS-systemet. Stasjonen blir flittig brukt av eieren av en grønn Suzuki Baleno. Stasjonsområdet var i en lengere periode ansett som slummen på Galterud, men etter at en lokal cowboy (Dude`n med den røde golfen, også kjent som Ivan Sandnes) tok med lasso og balltre på en snarvisitt, har det i senere tid blitt ryddet opp i det harde rusmiljøet og kriminaliteten.

Hvis man skulle flytte til Galterud er blant annet de mest eksklusive stedene å bo på, feks Beverly Heiberg.

På Galterud er det ikke antall hester som avgjør din sosiale status, heller ikke motorredskapen man har parkert på gårdsplassen hjemme. Status her oppnås ved dine handlinger som gagner resten av innbygerne på Galterud.

Ekspedisjoner[rediger]

En viss "Professor Tron Dreyerdahl" fra voss skal ha forsvunnet på mystisk vis fra Galterud da han skulle studere stedets eksistens i 1872. Dette var like etter han kom tilbake fra Gufseplassen hvor firkant-folket bor. På grunn av denne professorens forsvinning, så finnes det i dag ingen sikker informasjon om stedet "Galterud". Det mistenkes at FreeWayKongen kan ha noe med denne forsviningenog gjøre.

Arrangementer[rediger]

Helt siden år 563 har ca. 5-6 relativt ustabile mennesker arrangert en ukes lang sammenkomst hver sommer de kaller "Sommer-LAN". Ingen vet helt hva som skjer inne i låven de befinner seg i ettersom svetten de avgir er en svært radioaktiv luft. Det kreves spesialdrakter for å entre låven, noe Galterud ikke har oppfunnet ennå. Alt man vet er at det oftest kommer tilfeldig skriking og stønning fra låven.

Kjente personer på Galterud[rediger]

Sykkelrepratør Reodor Felgen - Det er generelt missforstått at Reodor Felgen er fra Flåklypa når han faktisk er fra Galterud han har nå pansjonert seg og lever et tilbaketrukket liv med sin amatørradio og uferdige jobber.

Prinsen (også kjent som kattekjærringa på Skyrud) - Levde et stille liv i olsrudvegen, redd for det meste og kunne ofte bli sett sittende ute å mate kattene sine.

Myrengubben - Var å finne innerst i en vei uten navn, og hans liv kan leses daglig om i Glåmdalen (Bustenskjold serien). Serien er basert på sanne historier fra hans liv.

Muttern - Tidligere kraftblåser av Galterud, bodde i det røde huset mitt utpå tunet, men etter et massivt anfall av Elvis fanatisme utvandret til bergen

FreeWay Kongen (også kjent som Olav) - ellers kjent som "Kongen Av Galterud. Lever nå et lite tilbake trukket liv på Galterud, i mot setning til det alle tror om at han er død. han døde aldri, men ble fryst ned i en hemelig kjeller under det røde huset midt på tunet og etter noen år, ble tint opp igjen av muttern, for å sette seg ned i kladden (soffan på taket) for å skyte på diverse gale folk som prøver og drepe han. Når han ikke sitter på taket og beskytter sitt noe mindre rike, så er han ofte nede på plassen uten for huset og skrur på dieverse livsfarlige kreasjoner han og vennen den selvgode Sebastian Kirkemo har bygget.