Game Boy

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Gameboy, populær håndholdt spillkonsoll utviklet og satt i produksjon i 1988, av styreleder i Nintendo, Super Mario, som sto for innmaten, og sjefsdesigner Koopa Troopa som ga skallet form. Nintendo bortførte så tusenvis av kinesere som ble satt til å masseprodusere Gameboy, som ble solgt til bortskjemte snørrunger til overpris.

Den aller første Gameboy

Spill[rediger]

De første spillene omhandler kun Super Marios fluesoppavhengighet. Han spiser også giftige planter for å skyte ild fra lua si. Dette hjelper ham til å banke Kong Kopa på slutten av hvert brett. Dette gjør han et sted mellom 10-20 ganger, og til slutt redder han prinsessen og halve pizzariet. Etter hvert syntes folk at dette ble fryktelig kjedelig, og akkurat da kom det et nytt spill hvor Mario kjører bil, spiller golf, leker doktor og raner banker. Folk ble dritt lei Super Mario-spillene, som nå kun spilles av syrehuer som forsøker å bli reinkarnert som magisk sopp i Super Mario Land.

Den virkelige spillrevolusjonen kom da den Interpol-etterlyste kidnapperen Peter Pan drepte Super Mario ved hjelp av Tingeling og et knust speilglass surret sammen med gaffateip og hyssing, og tok sakene i egne svette hender, for så å produsere nye spill i samarbeid med den fryktede unionlederen Kong Kopa. De lagde flere populære spill sammen, blant annet:

 • Peter Pan Kills Mario 1, 2 og 3
 • Peter Pan & Wendy's Magical Fart-party
 • Lassie The Shemale Dog
 • MS Paint
 • Grand Theft Auto: Vi på Saltkråkan Stories
 • Bestefar Lebeda Vs. Jaja & Paja: Fight Scenes From Hell.
 • Pimp Hoock`s Pimping Party
 • Tetris
 • MacGyver The Game 1, 2, 3, 4, 5 og 10
 • Nekrofilia
 • Curious Nils and Hitler: Let's Make Germany

The Gameboy Revolution[rediger]

Spillene solgte som varmt hvetebrød en kald høstdag, noe som gjorde Peter og Kopa svært rike. Til tross for at Peter hadde til smør på varmt hvetebrød, tok grådigheten sakte over, og han forsøkte å drepe Kopa. Da han mislyktes i det ene drapsforsøket etter det andre, bortførte han Kopa. Ingen har sett ham siden, og ingen har giddet å etterforske saken. Den notoriske barnemorderen og diktatoren Pan tvang enda flere kinesere til å produsere Gamboy, som han skulle ta over verden med, på samme måte som han kuppet makten i Neverland. Verden lå for hans strømpebukser. Den svært slu og onde planen til panen ble avslørt i tide av selveste MacGyver, som fikk sin gode venn Kaptein Krok til å kile Pan under fotsoppen til han underkastet seg sin erkerival og overførte Nintendo, med Gameboy-divisjonen og den stadig mer omstridte slavehandelen, til MacGyver. Den nye eieren har redusert utviklings- og produksjonkostnader til et absolutt minimum takket være omfattende bruk av gaffateip og binders. Dette har fått utsalgsprisen kraftig ned, men kvaliteten har dessverre tatt samme veien. På den annen side er grafikken og spillbarheten bedre enn under Marios terrorvelde.

PMS-malt Gameboy, med tanke på kvinner og miljø.

Gameboy i dag[rediger]

MacGyver er svært miljøbevist og har ansatt tusenvis av menstruerende kvinner på den kinesiske Nintendo-fabrikken, som blander den røde kuløren som dagens Gameboy er så godt likt for. Gameboy er også kjent for å lukte avføring, men grafikken er så bra at man helt overser den grusomme stanken. Det ryktes at Super Marios datter Super Marry planlegger kuppovertagelse av imperiet som hennes far engang startet. Hun vil gå krigsrettens vei med mindre MacGyver om ikke annet gir tilbake Nintendos Gameboy-divisjon. MacGyver håper nå på en minnelig løsning som gjør at begge parter blir fornøyde, uten at Kaptein Krok trenger å innblandes i for stor skala. Super Marry har allerede planer klare for nye spill, som kun omhandler henne og hennes avdøde far i kompromitterende roller. Noen eksempler er:

 • Super Marry & Super Mario Destroys All Humans, and MacGyver
 • Papa does Peach
 • Marry and Mario Love Luigi 1, 2, 3, 4, 5 og 10
 • Super Mario 69

I en pressemelding fra MacGyver fremgår følgende: "Jeg ønsker kun det beste for min mensbefengte bedrift. Om Super Marry får frie tøyler til å utgi disse radikale, totalt tankeløse titlene, er jeg redd Gameboy vil gå konkurs. La heller meg få en sjanse til å slippe spill som Bæsj Bandikåt og Rasshølet Blå: Grim Raider. Det er kvalitetsspill som vil ta Gameboy til nye høyder"