Gamle Folk

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Gamle folk (Engelsk: Old People, Latin: Pablos Oldos Pedos) er en folkegruppe av personer over 55 som spiser pultost. Kjente gamle personer kan være Åg. T, som er også kjent som Gud. Åg. T er en type, som er en form for gamle folk. Som sagt, er det flere typer gamle folk, altså, gjerrigknarker, typer, besteforeldre, enker, parfymedekte og snille.Gjerrigknarker[rediger]

Dette er den mest typiske formen for gamle folk, Ca. 56% av alle gamle folk er gjerrigknarker. Det vil si, de har sinnsykt mye penger, men de bruker ingen av dem, ikke engang på seg selv. De sparer alt de kan, og sitter helst for seg selv på verandaen. Det er også disse som lager mest "gubbelyder". Gubbelyder er grynt og stønn som kan tolkest på flere måter, enkelt sagt. Gjerrigknarker er også ofte besteforeldre.


Besteforeldre[rediger]

Dette er gamle folk som fortsatt har familie, men som ikke bryr seg om dem lenger. I hvert fall den typiske besteforelderen. De som har ett nært forhold til sine besteforeldre skal visstnok komme lenger i livet enn de som ikke har de. De som ikke har bra forhold med besteforeldre blir ofte tykke og dør når de er 51. Derfor er det viktig å holde ett nært forhold med besteforeldrene dine. Besteforeldre er kun de gamle folka som har gjort noe suksess i livet. De har pult og fått barn, enkelt sagt, og barna har igjen fått barn, noe som tyder på gode gener. Besteforeldre har også alltid godteri. Når det er tomt, har de mer. Men de har også alltid en skål på stuebordet som aldri blir rørt. Det er godt godteri også. Men det bare står der.


Enker[rediger]

Enker er ensomme gamle folk, helst kvinner. De har avdødd ektemann, og barna bryr seg ikke om dem lenger. Derfor lever de alene ute i bygda, og rykter begynner å spre seg fra alle kanter om at de egentlig er hekser eller prostituerte. Kvinnelige enker er damer som har mast ihjel mannen sin.

Parfymedekte[rediger]

Parfymedekte gamle folk er helst kvinner. De har alt for mye sminke/parfyme på seg, og tror at de fortsatt er ung og har deilig kropp. De er ofte overvektige, og har hatt en tragisk barndom.


Snille[rediger]

Snille gamle folk er gamle folk som faktisk bryr seg om andre. De er helt annerledes gjerrigknarkene. Det er en hake ved det. De er konservative kristne. Og det suger, siden kristne folk er løkpoteter.


Typer[rediger]

Typer er de kuleste gamle folkene. Dette er slike folk som har opplevd utrolig mye som ung, og ofte har godt forhold med unge, på en ikke-pedofil måte. Det er ofte mange rykter om dem. Typiske typer kan være Gille, Åg. T, Gonnar'n (Gunnar Eriksen) og Smokey'en. Åg. T er nok den beste av de alle. Denne karen, er en skikkelig type. Han har opplevd og gjort så mye rart at det er usannsynlig, sånn som da han oppfant Luftwaffen.


Benjamin Eriksen, 2011

Hei Amalie :-D <3 <3 <3