Ganesha

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Det er ofte kø på Nav. Men Ganesha jobber så fort han kan. Noen sier at han har et vakuum hode på grunn av den lange snabelen han suger med. Men det er bare ondsinnede rykter satt utt av Jesus og Det Flying Spaghetti Monster.

Ganesha er en gud og derfor er han lat. Siden han er lat, har han fått jobb på NAV for og hjelpe de late. Navnet hans består av ordet ga som betyr kamerat, og na som betyr Nav. Slår du de to ordene sammen og skrive navnet i sandkassen slik श्रीगणेश . Da blir navnet oversatt til norsk som NAV-er . Som igjen betyr venn av NAV, noe som er rett siden det er der han jobber, og hjelper sine bortkommende disipler.

Arbeid og visdom[rediger]

På nav er det mange som følger hans visdom. De kaller vi for Navere. Navere ber til han. De ber for det meste om penger , noe de får . Ganesha er ofte en tullebukk og kan tulle med ting som at nå har du navet i 3 år og kan ikke få penger mer da bare ler Naveren og han gir dem litt mer. Ganesha er en av de rare Gudene som lyger om at de fikk sine krefter, når de egentlig sutret til seg kreftene.

Ganesha er ikke de homofiles Gud og han rir derfor ofte på en liten mus for og sende ut en klar og tydelig beskjed om at homser er bra , men at han ikke er det. Naverene ber til han om alle sine problemer . Han er en spesialist , etter flere år utdannelse på de beste universiteter . Fjerner han lett alle problemer som Naverene måtte fortelle han om. Og mange Navere kommer seg utrolig nok . Ja, noen vil kalle det et mirakel tilbake til arbeidslivet. Da glemmer ofte Nav-eren Ganesha, men han glemmer aldri dem, og har lagt mappen deres i det himmelske arkivskapet til senere bruk.

Ganesha er også det første menneske som har suksessfullt fått hode-transplantasjon. Derfor går han rundt med et elefanthode der vi andre har et vanlig fjes.