Gardin

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Hva med å prøve markiser eller persienner i stedet for gardiner? Bare halvparten så dyrt, halvparten så effektivt, halvparten så dekorerende, men dobbelt så støvete!

Gardin er noe som finnes i de fleste fritidshjem. Gardinen ble funnet opp av Joakim i 1645. Før den ble drastisk fornyet av Pamela Anderson i 1646. Gardinen blir også brukt som pynt i vinduer og må vaskes med Blenda sensitiv med jevne mellomrom. Gardiner er normalt mellom 1-2 meter lang og 50 - 100 cm brei. Den kan oppstå i alle farger og MacGyver brukte den som seil da han seilte over atlanteren i 1765. Gardiner syes normalt av middelaldrende damer på en liten butikk med navn IKEA. De fleste som kjøper gardiner, brenner de rett etterpå, i håp om at Gardinguden skal svare med å gi de et Flygende Teppe.

Gardin-økonomien[rediger]

  • Da den første gardinfabrikken begynnte, fikk 90% av verdens befolkning noe som kalles gardin-økonomi.
  • Nesten alle i hele verden kjøpte aksjer i gardiner, blant annet Skrue McDuck, men gardinene ble etterhvert ødelagt, av en såkalt støvsuger og alle tapte penger.
  • Dette kalles gardin-økonomi.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.