Geit

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Geit
Geit
Geit
Vitenskapelig(e)
navn:
Caprio herskus
Norsk(e) navn: Geit
Hører til: Prøver å høre til sauene
Antall arter: Geitt! Gjett!
Habitat: fuktige mørke områder, som blant annet Old MacDonald sin anus. Oppbevares fuktig
Utbredelse:
Delgrupper:

Geit er en slags "wannabe sau", den er fryktet av mange sauer. Mange mener at det egentlig er geita som en gang vil ta verdensherredømme, men du får nå velge selv. Geita har, av en eller annen merkelig grunn, skjelettet utenpå kroppen. Såkalte horn. Geita er på samme størrelse som sauen, men har langt mindre kjønnshår (de fleste ville vel kalt det ull). Skjegg har den også, det får den allerede i tidlig alder. Den lever av plantevekster som brød, nektariner og ost, og drikker oftest melk.

Skapelsen[rediger]

Det var bonden Old McDonald som først startet oppdrett av geita, etter en het one-night-stand med sauen Stella. Dette skjedde på McDonalds lille sauefarm i Amazonasørkenen for omkring ti år siden. Senere har de små "geitekillingene" som disse to fikk, blitt jaget vekk fra gården av MacFarmers kone, MacSkinny.

Geiteost er en ren delikasse. Den modnes på tuppen av geitepenisen. For å begynne å produsere denne velsmakende osten, må geitene først gjennomgå en grundig omgang runking med møkkete hender.

Geiter trenger ikke lenger utvikle seg ved hjelp av Old Macdonald. Nå fpr tiden ville de heller bare spy opp morkaka, slurpe det opp igjen og gjenta prosessen til det er en baby som kommer ut


Den beste måten å overleve hvis du blir angrepet av illsinte geier på er å bruke en paraply.