Gjøk

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

En gjøk er et av verdens farligste dyr, den har meget skarpe tenner og et vingespenn på 7 meter. Den mest omtalte gjøken lever i Tromsø og kalles skrekkøglegjøk den er svært hyperaktiv og spiser alle typer grandiosa fra frysedisken. jegere har i alle år prøvd å fange norges største gjøk på 74 kilo som lever i nærheten av holmenkollen, det var i 2008 da en skihopper skulle hoppe sitt første hopp på mange år da han halveis kræsjet med skrekkgjøken og brakk nesa, fire ribbein og 9 fingre.

Skrekkgjøken kom uskadet fra ulykken.

Det finnes en rekke Gjøker også i Oslo, det er meldt 5 drap så langt i år, men skrekkgjøken vil ikke la seg fange. For 6 måneder siden ble en Cubus butikk i Ålesund ranet av to gjøker som stjal skinnjakker til en verdi av 17.000 kroner. To av skinnjakkene ble funnet igjen 7 meter oppe i et eiketreVoss.

Skrekkgjøken legger egg på rister hjemme hos deg . Så du skal tro det er noen hønsegg som du hadde glemt. Når du har spist dem vokser de seg store og klekkes når de hakker seg igjennom leveren din.

Iverksatte tiltak mot spreding av skrekkgjøken.[rediger]

Mange folk i Norge er livredde for skrekkgjøkene som herjer i landet om dagen, men staten sier at det er ingen grunn til å få panikk. Du kan nå få vaksine mot skrekkgjøkbitt på kommunehuset nær deg,det består av 99,5% vann og prisen er rundt 1500 kroner. Norske myndigheter har kontaktet GSB (Gjøk-Slakter-Byrået) i USA som skal sende inn helikopteret som skal skyte ned gjøkene.

Skrekkøglegjøk (SkrexusGjøxus) ble med en feil masseprodusert på en Pastafabrikk i Ungarn, da en bøtte gjøkelever ble blandet sammen med syre og en dose pasta. Gjøkene skal da ha knust taket på pastafabrikken og spredt seg rundt i over 130 land i verden ( Norge hardest rammet .) det anbefales å ikke forlate huset i Desember, da har gjøkene løpetid og må ikke forstyrres! Hvis en eller annen dust ikke fulgte reglene ønsker jeg han lykke til inni magen på gjøkene.

Hvis du vil lage din egen skrekkgjøk trenger du dette[rediger]

Gjøker spiser for det meste mennesker og vaskemiddel.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!